Denizli

Denizli siyaseti dergide buluştu

21:31 08 Şubat 2018
Denizli siyaseti dergide buluştu

Denizli’de siyaset dünyasından isimlerin anılarının yer aldığı dergi, yayın hayatına başladı.

Derginin imtiyaz sahibi gazeteci Mustafa Karapınar, derginin lansmanı dolayısıyla düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, tüm siyasi partilerinin temsilcilerine katılımlarından dolayı teşekkür ettiğini belirtti.

Denizli’de siyaset adına arşiv niteliği taşıyacak dergi için anılarını paylaşan siyasetçilere minnettarlığını ifade eden Karapınar, siyasetin ve siyasetçinin öncelikli görevinin ülkesine hizmet etmek olduğunu vurguladı.

Karapınar, şunları söyledi:

"İnsanlarımıza hizmet etmenin yolu siyasetten geçiyor. Günümüzde siyasetçiler ili ve ülkesi için neler yapabilir onu araştırması ve hayata geçirmesi lazım. Farklı düşünceler, siyasetçileri ayrıştırsa da belirli çerçevede birleşmesini de bilmemiz gerekiyor. Bugün bu anlamda güzel bir adım attık. Tüm partilerden temsilciler bizleri yalnız bırakmadı. Bu tablo insanımızın özlediği ve beklediği bir tablodur."

Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başanı Osman Nuri Boyacı ise, siyasetçilerin yaşam hikayelerini halkla buluşturma ve bunların unutulmaması adına bu projeyi hayata geçirdiği için Karapınar ve ekibine teşekkür etti.

Yeni Medya Yayıncıları Derneği Başkanı Sedat Kurt da tematik bir dergi çıkarılmasının Denizli basını açısından önemine işaret etti.

Toplantıya, siyasi parti temsilcileri ile basın mensupları katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.