Diyarbakır

Kılıçdaroğlu'nun Bakan Ramazanoğlu'ya yönelik sözleri

17:24 08 Nisan 2016
Kılıçdaroğlu'nun Bakan Ramazanoğlu'ya yönelik sözleri

AK Parti Diyarbakır İl Başkan Yardımcısı ve Aile ve Sosyal Politikalar Birim Başkanı Necla Uysan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu'na yönelik sözlerine tepki gösterdi.

Uysan, yaptığı açıklamada, ana muhalefet partisi genel başkanının kullanmış olduğu yakışıksız üslubu, büyük bir teessüf içinde izlediklerini belirterek, CHP Genel Başkanının kullanmış olduğu bu dil ve üslubun, dün olduğu gibi bugün de kendilerini hiç yanıltmadığını belirtti.

Kılıçdaroğlu'nun yine aynı kirli dili ve üslubu kullanmaya devam ettiğini kaydeden Uysan, "Ana muhalefet partisi genel başkanı şunu çok iyi bilmelidir ki insanlara hakaret ederek, insanları aşağılayarak ve kadınlara hakaret ederek hiçbir yere varamazsınız. Sayın Sema Ramazanoğlu'nun şahsında bütün kadınlara yönelik terbiye, ahlak ve edep sınırlarını aşan hakaret ve tahrik dolu cümlelerin bu ülkenin kadınlarını derinden yaraladığını kamuoyunun vicdanına sunarak şiddet kınıyoruz ve CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlunun sarf ettiği sözleri Türk siyaset hayatında kara bir leke olarak görüyoruz." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.