Diyarbakır

Spor Toto 3. Lig

14:06 20 Mayıs 2016
Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig takımlarından Diyarbekirspor yönetimi, sosyal medya üzerinden kulübe yapılan eleştirilere ilişkin açıklama yaptı.

Diyarbekirspor'dan yapılan açıklamada, yönetimin göreve geldiği tarihten beri şeffaf olmayı, halkın öz değeri olarak halka hesap vermeyi ilke edindiği ve veremeyecekleri hiç bir hesabın olmadığı belirtildi.

Açıklamada, kulüp başkanları Feyzi İlhanlı ve yönetimin bu anlamda başlarının dik, alınlarının açık olduğu vurgulandı.

Sportif anlamda hedefledikleri şampiyonluklar dışında halka verdikleri tüm sözleri yerine getirme amacı taşındıkları belirtilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Diyarbakır ve Diyarbekirspor adını hiç bir zaman kendi emellerimize ulaşmak için basamak olarak görmedik. Bunu memleketimize karşı bir görev olarak görerek bu doğrultuda hareket ettik. Bundan sonra da böyle olacak. Ne var ki bizler safiyane duygularla hareket ederken, bu değerli markayı kendisi için maddi ve manevi rant ya da siyasetten bir yerlere gelme umudu olarak gören zevatların çirkin, kirli saldırılarına maruz kaldık. Bugüne kadar bunları adam yerine koyup cevap vermek istemedik ancak gelinen noktada saygıdeğer halkımızın gerçekleri öğrenmesi için bu yazıyı yazmayı uygun gördük."

Diyarbekirspor'un 48 yıllık tarihinde çok değerli başkan ve yöneticilerin kulüpte görev yaptığı vurgulanan açıklamada, maddi ve manevi olarak çok değerli katkılar yapan isimler olduğuna işaret edildi.

Spor Toto 2. Lig takımlarından Amed Sportif Faaliyetlere de uyarılarda bulunulan açıklama, "Bizden umudu kesenler, kancayı kardeş kulübümüz Amedspor'a atmıştır. Bunun emarelerini net olarak görmekteyiz. Ve bu konuda dostane tutumla Amedspor'u uyarma gereği duyuyoruz. Bugün bize bunu yapanlar yarın size aynı tabloyu yaşatmaya adaydırlar. Kardeş olan iki güzide kulübümüzü karşı karşıya getirmelerine izin vermeyelim." görüşlerine yer verildi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.