Rusya Ukrayna'da hızlı bir şekilde işgale devam ediyor. Ukraynalı sivillerin zırhlı araçlardan oluşan işgal konvoyunun önüne çıkarak durdurmasına dair görüntüler sosyal medyada büyük ses getirdi. Görüntülerde farklı yerlerde ezilme tehlikesine rağmen 2 sivilin tek başlarına direnişleri görülüyor.

KONVOYUN ÖNÜNDE DURDU

Ukraynalı Haber kuruluşu HB tarafından paylaşılan otuz saniyelik görüntüde askeri araç konvoyunun önünde duran bir adam görülüyor. Araçlar yola devam etmek isterken adam sağa sola hareket ederek ilerlemelerini engellemeye çalışıyor. Hatta tam bu sırada araçlardan biri geçmek için yoldan çıkıyor.

Videonun nerede çekildiği belli değil. Konvoyda 10'dan fazla araç var ve birçoğunun yan taraflarına çizilmiş  "Z" sembolü dikkat çekiyor

Rus askeri konvoyunu engellemeye çalışan Ukraynalı adamın görüntüsü internette viral oldu ve sosyal medyada paylaşım rekorları kırdı.

RUS ASKERE İSYAN ETTİ

Bir diğer görüntüde ise Ukrayna’nın güneyinde bulunan ve bir kısmı Rus kontrolüne geçtiği ifade edilen Kherson kentinde bir kadın, Rus askerine isyan ederek, “Silahları bombaları bırakın” diyerek tepki gösterdi.

Rusya’nın Ukrayna’nın yönelik operasyonunda Ukrayna’nın güneyinde bulunan Kherson kentinin bir kısmı Rusya kontrolüne geçtiği ifade edildi. Kentte Rus askerleri görüntülenirken, kentte yaşayan bir kadın Rus askerine isyan etti. Kadın, Rus askere, “Silahları bombaları bırakın” diyerek tepki gösterdi.

Yorumlar 35 Yorum Var
  • aslında 28.02.2022 12:18
    Suriye halkına da bu dikkati gösterseydiniz. -" Yok abi onların başına geçip yönetmeiyeceğiz kukla hükümetler düşünsün biz onlar adına ezer geçeriz ne de olsa müslümanlar ya. Biz kesmez isek şii ler halleder. Velhasılın bizim batıl ekipten uçan kaçan kurtulmaz."
  • osmanlı torunu.. 28.02.2022 11:30
    yorum yazanlar çok vicdansızsınız gözlerinizle görüyorsunuz birazcık adaletli olun,ruslar ukraynalı hiç bir insana zarar vermiyor çünkü kendilerinden bir parça onlar fakat ukraynanın başındaki zat batı hayranı hiç bir ülke düşmanını yanında görmek istemez nato ukraynaya üs kurarsa bu ruya için çok büyük bir tehdit bunu ne zaman anlayacaksınız artık açın gözlerinizi...
  • güler 28.02.2022 10:27
    putin hitler mantığıyla hareket ediyor maalesef .dünayaya zarar vermekten başka bir şey değil.amaç yok.Allahın dinini yayma amacı gütmeyen her yayılma politikası zulümdür
  • Varanbir 27.02.2022 06:15
    Putin dünya çapında çok büyük prestij kaybetti. Artık büyük devlet adamılığına soyunamaz.
  • oğuz 26.02.2022 17:04
    ruslar çok sinsi orta asyanın ingilizleri.
Daha fazla yorum görüntüle