ABD Senatosu'ndaki Cumhuriyetçilerin lideri 81 yaşındaki Senatör Mitch McConnell, ABD Kongresi'nde düzenledikleri bir basın toplantısının açılış konuşmasını yaptığı sırada bir süre sessizliğe büründü.

Senato'da yıllık savunma yetkilendirme yasa tasarısı üzerindeki çalışmalarını tamamlama yolunda olduklarından ve tasarıya iki partinin de verdiği destekten bahsederken cümlesini tamamlayamayan McConnell, yaklaşık 20 saniye boyunca hiçbir şey söylemeden kendisinde değilmişçesine boşluğa baktı.

Yanındaki milletvekilleri de bir süre ne yapacaklarını şaşırdı.

Senatör John Barrasso, McConnell'ı kolundan tutarak, "Hey Mitch, söylemek istediğin başka bir şey var mı? Yoksa ofisine geri mi dönelim?" diye sordu.

Bir şey demeden kenara çekilen McConnell, daha sonra yeniden gazetecilerin karşısına çıktı ve iyi olduğunu söyledi.

McConnell, sene başında kaldığı otelde düşmüş, tedavisi nedeniyle bir süre Senato'da bulunamamıştı.

Yorumlar 15 Yorum Var
  • Dervaz 28.07.2023 19:28
    Şarji bitti
  • Uzaylı 27.07.2023 14:23
    ABD'deki lobinin kuklası olmuşlar. Bunu da gömmeyi unutmuşlar. Zombiler diyarı. Evangelistlerin ve siyonistlerin etki ve kapasite alanlarına bakmak lazım.
  • Vatandaş 27.07.2023 10:35
    Böyle insanlara devleti yönettiriyorlarki yarın yapay zekalı robotları başkan senetör yaptıklarında dünyada insanlık bunlar önceki insanlardan farkı yok diyerek alışacaklar....
  • Qwerty 27.07.2023 10:02
    81 yaşında. Bazı şeyleri girmemek acizliktir. Bir yaş sınırı olmali zaten. Sonuçta bir insan ve herşey Allah dan. Tabiatınız böyle.herkes yaşayabilir aynı şeyi. O yaşta orada olmamalı.
  • Misafir 27.07.2023 09:48
    Dünya kimlerin ellerinde yarabbi
Daha fazla yorum görüntüle