Haber7

Sosyal medyada paylaşılan bir video, HDP ve PKK'nın maskesini bir kez daha gözler önüne serdi.

Videoda HDP'lilerin Ermeni asıllı şarkıcı Aram Tigran'ın mezarı başında Kürtçe şarkıyla ağıt yaktıları görüldü. Ne zaman çekildiği bilinmeyen görüntülerde gruptaki bazı kişilerin ağladığı kameraya yansıdı.

ARAM TİGRAN KİMDİR?

1934'te Suriye'nin Kamışlı ilçesinde doğan Aram Tigran'ın terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan ile dostluğu ve terör örgütü PKK'ya yakınlığıyla biliniyor.

Genellikle şarkılarını Kürtçe besteleyen Aram Tigran, "Serok (Başkan) Öcalan" adında teröristbaşı Abdullah Öcalan'a şarkı yazdı. Şarkının sözlerinde "Kürdistan" ve "terör örgütü PKK"ya övgüler düzdü. PKK'lı teröristlerin kahraman ilan edildiği skandal şarkıda, Mehmetçik'e kan kusturdukları ifade edildi.

6 Ağustos 2009'da Yunanistan'ın başkenti Atina'da beyin ölümü gerçekleşen Tigran, 8 Ağustos 2009'da tedavi gördüğü hastanede öldü. Diyarbakır'a defnedilmek istenen Tigran, Türkiye'nin kabul etmemesi üzerine Brüksel'de gömüldü. 

Yorumlar 113 Yorum Var
  • Fatih 07.10.2023 10:58
    Bizdeki kürdüm diyenlerin yüzde kaçı aslen ermenidir bu netleştirilmeli. Kişi ermeniler için kalbi atıyor ise belki o da ermenidir ya da kürttür kalbinin Ermeni için atması nafiledir.
  • Ertuğrul 06.10.2023 12:37
    PKK Fransa tarafından kurulan Ermeni asala örgütünün devamıdır. Ama benim Kürt kardeşim Kürt kimliğini kullanan Ermeni örgütünün peşine takılıyor. Bir uyansalar vatanın ne olduğunu anlayacak. Kürt kadın erkek çocuk katillerine oy vermek kendi halkını katletmek demek olduğunu anlayacak bir uyansa
  • Misafir 06.10.2023 00:05
    Kürtler bu videoyu iyi izlemeli, sizi savunduğunu söyleyen PKK nın Ermeniler olduğunu görün sizin gibi kürkçe konuşup Kürt olduklarını idda ediyorlar
  • Selam 05.10.2023 23:58
    hdpkaka ve uzantıları, bağlıları Kürtlerin temsilcisi değildir. Bunlar varlıklarını Kürtlerle meşrulaştırmak istiyorlar. Siyası arenada chpkaka ile ortaktırlar. Dünya duysun. Bıktık artık.
  • pkk ermeni 05.10.2023 23:51
    pkk ermenidir asalanin artigi. dinsiz kurtleri kandiriolar
Daha fazla yorum görüntüle