İsrail'in ırkçılığı ile bilinen eski Adalet Bakanı Ayelet Shaked skandal bir konuşmaya imza attı. Shaked katıldığı Sky News yayınında "İsrail dünyanın en ahlaklı ordusudur" dedi.

İsrail'in ırkçılığı ile bilinen eski Adalet Bakanı Ayelet Shaked skandal bir konuşmaya imza attı. Shaked katıldığı Sky News yayınında "İsrail dünyanın en ahlaklı ordusudur" dedi.

Shaked konuşmasında ayrıca İsrail'in "canavarlarla savaştığını" söyledi.

"FİLİSTİNLİ ANNELER ÖLDÜRÜLMELİ" DEMİŞTİ

Shaked görevi zamanında skandal açıklamaları ile sık sık gündeme geliyordu. Shaked, 2014 yılında yaptığı bir açıklamada "Filistinli anneler öldürülmeli” ifadelerini kullanmış ve "Bütün teröristlerin arkasında onları destekleyen onlarca kadın ve erkek var. Onların desteği olmadan bu teröristler amaçlarına ulaşamaz. Onların hepsi bizim düşmanımız ve onların kanı bizim elimizde olmalı. Bu öldürülen teröristlerin anneleri içinde geçerli. Annelerin oğullarının peşinden gitmeleri adil olur. Ölmeliler ve evleri yıkılmalı ki bir daha terörist yetiştiremesinler” demişti.

Yorumlar 33 Yorum Var
  • Aziz Demirkan 20.10.2023 16:26
    Yalan söyleyene yorum yapılmaz
  • Dadaş 20.10.2023 08:06
    İsrail ahlaksız canavardır,
  • Vatandaş 20.10.2023 07:46
    Konuşmak için konuşup boş bir şeyler söylemiş. Kendi bile söylediklerine inanmıyor. Gözleri kalpleri kör olmuş. Allah'ın laneti yavaş yavaş üzerlerine çöküyor. Artık ne yaptıklarını, ne konuşacaklarını bile bilmiyorlar. Sonun başı başlıyor bunlar için.
  • Baha 20.10.2023 07:41
    Umudum odur ki bugün olmazsa yarın, yarın olmasa başka bir gün israilin pimini biz çekeceğiz Allah'ın izniyle. Ortadoguda güçlü kuvvetli bağımsız bir devlet yok. Ordusu düzenli, sistemli bir Türkiye var . Askeri alanda alanda tam bağımsızlık için daha çok üretmek daha çok guclenmek gerekiyor İnşaAllah. Abd ve israil çok güvendiği silahları ile komecegiz İnşaAllah
  • Aşkın ÇETİN 20.10.2023 07:12
    Katil İsrail in kendini savunma hakkı varmış peki Filistin in kendini savunma hakkı yokmu Filistin i kim savunacak ne ordusu kaldı hamastan başka.
Daha fazla yorum görüntüle