İşgalci İsrail ordusu, abluka altındaki Gazze'de 26 gündür çocuk, yaşlı, hasta ayırt etmeden sivilleri katletmeye devam ediyor. Gazze'ye yönelik kara harekatında ise Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları'na karşı tutunamayan Siyonistler, ağır kayıplar veriyor.

İSRAİL KARADA HEZİMETİ YAŞIYOR

Kassam Tugayları'ndan yapılan yazılı açıklamada, Gazze’nin kuzeydoğusundaki Beyt Hanun'un Ziraat Okulu bölgesinde iki İsrail tankının, üç "Yasin-105" anti-tank roketi kullanılarak imha edildiği belirtildi.

İsrail ordusundan ise konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı.

İsrail ordusu, abluka altındaki Gazze'yi 7 Ekim'den bu yana yoğun bombardımana tutarken, 29 Ekim'de de sınırlı kara operasyonuna başladığını açıklamıştı.

31 Ekim’den bu yana Gazze Şeridi'ndeki kara operasyonlarında çıkan çatışmalarda ölen İsrail askerlerinin sayısının 15 olduğu bildirilmişti.

Yorumlar 85 Yorum Var
  • Ali aksoy 02.11.2023 12:38
    Allahim zavalli filistin halkinin yaninda dursun,ya istiklal ya,ya ölüm...düşman kuvvetli,çok silahi,çok parasi var,çok destekliyeni var ve gaddar...öldürmeyi bir eylence olarak görüyor,almanlardan iyi ögrenmiş muhatap oldugu hayvansal muameleyi,aynisi filistinde taklid ediyorlar.
  • Ali aksoy 02.11.2023 12:33
    Darisi ,daha fazla olsun afghanistan daki gibi.
  • yusuf 02.11.2023 11:55
    vurun acımayana acımayın.merhamet etmeyene merhamet olunmaz.vurun.
  • musa ya 02.11.2023 11:34
    Hamas vurunca sevinen , İsrail vurunca katil olan bir insan Müslüman olamaz . Bunu destekleyen de kafirdir. Allah elbet herşeyi görür. Bunu yazan Musa adına Allah yakışmıyor Hamas okumayı biliyorsan tank ve israil askerini vurdu senin taptığın yahudiler gibi bebek öldürmemiş.Haberi doğru oku tabi sevenicek müslüman olan
  • dadaş 02.11.2023 11:12
    tünellerin yerini deşifre etmeden çekseniz şu videoları
Daha fazla yorum görüntüle