Edirne

Türkiye sandık başında

12:09 01 Kasım 2015
Türkiye sandık başında

AK Parti Edirne milletvekili adayı Rafet Sezen, "Siyaset demokrasinin vazgeçilmez bir parçasıdır. İnşallah daha ileri bir demokrasi içerisinde Edirne'yi ve ülkemizi iyi noktalara getirmek kısmet olur" dedi.

Sezen, Vali Fahri Yücel İlkokulu'ndaki 1217 numaralı sandıkta oyunu kullandı. Oy kullanma işleminden sonra gazetecilere açıklama yapan Sezen, seçimlerin vatana, millete hayırlı olmasını diledi.

1 Kasım seçimlerinin Türkiye'de huzur ve istikrarın sağlanmasında rol oynayacağını belirten Gürkan, şunları kaydetti:

"Temennimiz ülkemizin çok daya iyi zamanlara, kaos ortamı yaşamadan yürümesidir. Hepimiz bu ülkede doğduk. Türkiye Cumhuriyeti devleti inşallah ilelebet payidar olacaktır. Bu konuda vatandaş olarak üzerimize ne düşüyorsa yapmaya hazırız. İnşallah gelecek daha da güzel olacaktır. Bir görev verildi, o görevi en iyi şekilde yapmaya devam edeceğiz. Edine için güzel sonuçlar çıkacağını düşüyorum.

Siyaset demokrasinin vazgeçilmez bir parçasıdır. İnşallah daha ileri bir demokrasi içerisinde Edirne'yi ve ülkemizi iyi noktalara getirmek kısmet olur. Seçimlerin tüm partilerimize ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.