Edirne

Edirne Belediye Başkanı Gürkan, AK Parti, MHP ve CHP'yi ziyaret etti

17:28 26 Ocak 2016
Edirne Belediye Başkanı Gürkan, AK Parti, MHP ve CHP'yi ziyaret etti

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, AK Parti, MHP ve CHP İl Başkanlığını ziyaret etti.

Gürkan, AK Parti ziyaretinde yaptığı konuşmada, AK Parti Edirne İl Başkanı İlyas Akmeşe'ye görevinde başarılar diledi.

Partilerin Edirne'de birlik beraberlik içerisinde hareket etmesi gerektiğini belirten Gürkan, şunları kaydetti:

"Edirne'nin ortak çıkarları için çalışmalıyız. Bunun en somut göstergesini Edirne Belediye Meclisinde görüyoruz. Bu bizim için ayrı bir gurur vesilesi. Şehir ve ülke yöneticilerinin kavgaları kimseye bir şey kazandırmıyor. Bunda şehir kaybediyor. Kendi egomuzu tatmin etmenin dışında bir faydası olmuyor. İnanıyorum ki bu sinerji Edirne'deki siyasi partilerin başarısını da artıracak. Edirne halkı kimin çalıştığını görebilecek bir kent. Edirne'ye bir şeyler getirmek için çalışan partiler takdir edilecektir. Bu ortak payda da hizmetlerin devam edeceğine inanıyorum."

Akmeşe de ziyaretten memnuniyet duyduğunu aktardı.

Siyasetin amacının insanlığa hizmet etmek olduğunu dile getiren Akmeşe, şöyle devam etti:

"Söz konusu Edirne olduğu zaman inanıyoruz ki Edirne bir tarafa diğerleri bir tarafa. Başkanımızın bize ihtiyacı olduğu her zaman biz başkanımızın ve Edirnelilerin yanındayız. Elimizden gelen bütün desteği göstereceğiz. Zaten Sağlık Bakanımız bize her konuda Ankara'da bize yardımcı oluyor. Başkanımıza da yardımcı olduğunu biliyorum. Yine Edirne'yle olan her hizmette Ankara’da olsun başka yerlerde olsun ne gerekiyorsa birlikte hareket edeceğimizi Edirne halkına söyleyebilirim."

''Bu bizim için çok anlamlı bir ziyaret''

CHP İl Başkanı Fevzi Pekcanlı da ziyarette, Gürkan'ın CHP'ye evine geldiğini söyledi. Gürkan ile her gün görüştüklerini ifade eden Pekcanlı, "Bu bizim için çok anlamlı bir ziyaret oldu. Bu anlamda çok teşekkür ediyoruz" dedi.

MHP İl Başkanı Hakan Özkan ise ziyarette yaptığı konuşmada, siyasi partilerin millete hizmet için var olduğunu ifade etti.

Seçilmişlere saygı duyulması gerektiğini aktaran Özkan, "MHP'nin siyasi üslubu ve düsturu önce ülkem, sonra partim, sonra ben çizgisinde olmuştur. Biz de Edirnemiz için yapılan tüm doğru işlerde, nereden gelirse gelsin her zaman yanında olduk. İleride yapılacak doğru işlerde de size ve ekibinize her zaman destek vermeye hazırız" şeklinde konuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.