Edirne

Edirne'den kısa kısa

13:42 31 Mayıs 2018
Edirne'den kısa kısa

Uzunköprü Belediye Başkanı Enis İşbilen, Edirne Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlığına seçilen Kemal Cingöz'ü makamında ziyaret etti.

İşbilen, sivil toplum kuruluşlarıyla her zaman beraber hareket ettiklerini ifaden ederek, "Esnaf ve sanatkarlara desteğimiz artarak devam edecek." dedi.

Başkan Cingöz ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, İşbilen ve kendisini ziyaret eden heyete teşekkür etti.

- Belediye, hastane için karayollarına başvurdu

Uzunköprü'de yaptırılacak 200 yataklı Devlet Hastanesi inşaatı için karayolunda ihtiyaç duyulacak giriş ve çıkış düzenlemeleri kapsamında Karayolları 1. Bölge Müdürlüğüne talepte bulunuldu.

Uzunköprü Belediye Başkanı Enis İşbilen, hastane inşaatı için çalışmaların devam ettiğini belirtti.

İşbilen, hastaneye ulaşımın sağlıklı olarak sağlanması için gerekli başvuruyu yaptıklarını kaydetti.

- Saadet Partisi iftarda bir araya geldi

Saadet Partisi Edirne Milletvekili adayları Ali Erhan Demirkıran ve Recai Taşkın, Meriç İlçe Teşkilatının iftar programına katıldı.

Saadet Partisi milletvekili adayı Ali Demirkıran, bir restoranda düzenlenen iftar programında tarım ve hayvancılık ile diğer konularda Türkiye'nin kalkınmasında en ciddi projeleri üreten kadroların Saadet Partisi'nde olduğunu savundu.

Tarımda yaşanan sorunların gerçek çözüm adresinin Saadet Partisi olduğunu kaydeden Demirkıran, "Çünkü Saadet Partisi kadroları, siyaseti mal ve ikbal için değil, şan ve şöhret için değil, makam ve mevki için değil, Allah rızası için yapan kadrolardır." ifadesini kullandı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.