Baykar’ın kendi öz kaynaklarıyla milli ve özgün olarak geliştirdiği Türkiye’nin ilk insansız savaş uçağı Bayraktar Kızılelma’nın ilk Otomatik Taksi ve Koşu Testi başarıyla tamamlandı.

SELÇUK BAYRAKTAR'DAN AÇIKLAMA: O SINIRI AŞTIK

Tarihe geçen teste ilişkin açıklama yapan Baykar Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar, ''Hedefimiz ilk koşu testi olduğundan biraz daha düşük hızlarda koşmaktı ama o sınırı da aştık. Allah'a şükür başarılı bir şekilde ilk otomatik taksi koşu tesitini Kızılelma başarıyla tamamladı.'' ifadelerine yer verdi.

Yorumlar 221 Yorum Var
  • Salih insan 24.11.2022 07:58
    Maşallah,maşallah ne kadar gurur verici Allah sizlerden razı olsun Bu çok büyük başarı Ben hep diyorum silahı güçlü olan Ulke Uluslararası arenada sözude güçlü olur Sizler bunu başardınız Dahada başaracaginizdan eminin sagolun var olun .Yanliz su füzelerin başlıklarına extradan güçlendirin uçaklardan atılan her füze başlığı yere düştüğünde binlerce parça olmaliki buda caydırıcı bir silah olur umarım anlayan anlamıştır
  • erden 22.11.2022 16:07
    masallah masalah
  • Tufan Bıçak 22.11.2022 12:16
    Kızıl elma mersi? Türkün olduğu her yer. Allah sizlerden razı olsun.Sizler bu ülkenin gururusunuz
  • Muhafız 22.11.2022 10:56
    Hepinizden Allah razı olsun. Adam gibi adamlar ordusu. Hepinizi Rabbim önce sevdiklerine sonra da devletimize ve milletimize bağışlasın inşallah. Bu dünyanız da öteki dünyanız da güzel olsun ve Rabbim sağlıklı uzun ve mutlu bir ömür nasip etsin inşallah. Türk evladı olarak hepinizi gözlerinizden öpüyor başarılarınızın ve zaferlerinizin devamını diliyorum . Gurur duyuyorum. Allah'ım sizleri esirgesin inşallah.
  • vedo 22.11.2022 09:05
    masallah masalah masalah allah utandirmasin ama satmayiniz ilk 5 yil
Daha fazla yorum görüntüle