2 polisi şehit eden sanığa 2 müebbet ve 36 yıl hapis talebi
"EN ÜST CEZANIN VERİLMESİNİ TALEP EDİYORUM"
Duruşmada söz verilen şehitlerin aileleri, sanığa en ağır cezanın verilmesini istedi. Şehit Erkan Tütüncüler'in eşi Eda Tütüncüler, mahkeme başkanının, "Şikayetçi misiniz?" sorusu üzerine, "Görüyorsunuz halimizi, verilebilecek en üst cezanın verilmesini talep ediyorum. Sanığın anne ve babasından da şikayetçiyim" dedi.
Şehit Emrah Koç'un babası Mahyettin Koç, "Bu caniye en ağır cezanın verilmesini istiyorum. Ona o muskayı veren, götüren kişiye de aileye de en ağır cezanın verilmesini istiyorum" diye konuştu.
Anne Birgül Koç ise "Ben herkesten davacıyım, sanığın anne ve babasından da şikayetçiyim. En ağır cezanın verilmesini istiyorum" ifadelerini kullandı.
Mahkeme heyeti olay günü, Çorlu Emniyet Müdürlüğü'nde asayişten sorumlu komiser N.A.'nın tanık olarak dinlenmesine karar verip, duruşmayı erteledi.