Gaziantep

Sanko Holding "Yılın İhracatçısı" seçildi

14:59 08 Mayıs 2016
Sanko Holding "Yılın İhracatçısı" seçildi

İş dünyasının önemli yayın organlarından Ekovitrin dergisince gerçekleştirilen "Yılın Starları" anketinde, Sanko Holding "Yılın İhracatçısı" seçildi.

Sanko Holding'den yapılan açıklamada, Ekovitrin Dergisi Editörü Bilal Koçak'ın, derginin mayıs sayısındaki yazısında, bu yıl 15'incisi gerçekleştirilen anketin 1 Şubat'ta başladığını ve 25 Nisan'da sona erdiğini belirterek, "Türkiye'nin yanı sıra ABD'den Çin'e kadar dünyanın dört bir yanından okuyucularımız www.ekovitrin.com ve Ekovitrin dergisindeki anket formunu doldurarak oylamaya katıldı." dediği belirtildi.

Siyasetten bürokrasiye, üniversitelerden belediyelere, sivil toplum örgütlerinden şirketlere ve markalara kadar Ekovitrin jürisi tarafından aday gösterilen isimler için oy kullanıldığını kaydeden Koçak, "Yılın Starları 455 bin 607 oyun kullanıldığı dev anket sonucunda belirlendi. Yılın Starları haziran ayında İstanbul'da düzenlenecek törenle ödüllerini alacak." dedi.

Ekovitrin dergisi tarafından yine 2012 yılında yapılan ankette de Sanko Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, 2015'te ise Sanko Holding Yönetim Kurulu Başkanvekili Adil Sani Konukoğlu "Yılın Sanayicisi" seçilmişti.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.