Gaziantep

Sudanlı öğrenci, alacak kavgasında öldürüldü

15:03 23 Ocak 2024 4 Yorum Var
Sudanlı öğrenci, alacak kavgasında öldürüldü

Gaziantep’te, 23 yaşındaki Sudanlı öğrenci Atta Almanan çalıştığı kafenin sahibi, aynı ülke vatandaşı Abobekir Altahir tarafından alacak tartışmasında bıçaklanarak öldürüldü.

Olay, dün akşam saatlerinde Yeditepe Mahallesi’nde meydana geldi. Gaziantep Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi öğrencisi olan Atta Almanan, bir süredir çalıştığı kendisi gibi Sudan uyruklu olan kafe sahibi Abobekir Altahir ile alacak meselesi nedeniyle tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine Altahir, Atta Almanan’ı bıçakladı. Çevredekilerin ihbarı üzerine adrese gelen ambulansla hastaneye kaldırılan Almanan, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Almanan’ın cenazesi, Gaziantep Adli Tıp Kurumu morgundaki işlemlerinin ardından arkadaşları tarafından teslim alındı.

Olayla ilgili Cinayet Büro Amirliği ekipleri, kafe sahibi Abobekir Altahir’i gözaltına aldı. Atta Almanan’ın arkadaşı Amro Mohamed Ali, çok üzgün olduklarını söyleyerek, olayın arkadaşlarının alacağı yüzünden yaşandığını ifade etti. 

YORUMLAR

4 Yorum Var
  • Yabancı uyruklu 3 ay önce Şikayet Et
    Yorumlarda hemen yabancı düşmanlığı yapanlara sesleniyorum .Kendi vatandaşlarımız daha beterini yapıyor ona ne diyeceksin.İdam kısas gelmeden memleket düzelmez,ister yerli ister yabancı farketmez,kısas uygulanmalı.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    kravat tak ,iyi halden çıkarırlar
    Cevapla
  • Mühendis 3 ay önce Şikayet Et
    İsteyen istediği yere gidebilirse bu ülkede kimse kalmazdı.
    Cevapla
  • 9.köyün delisi 3 ay önce Şikayet Et
    Burada da varmış vatanı çok seven zatlardan, bi bitmiyorsunuz. Bu dünya herkesin isteyen istediği yere gidebiliyor ise gider. Kes sesini otur oturduğun yerde.
    Cevapla
  • erdia 3 ay önce Şikayet Et
    20 sene sonra evladın,torunun sızlandığında bu günlerini bu yazdıklarını unutma
    İlk beğenen sen ol
  • vatandaş 3 ay önce Şikayet Et
    her türden yabancı memlekette cirit atıyor. bunları başımıza bela ettiniz daha çok böyle manzaralarla karşılaşırız.
    Cevapla
  • TUNA HAN 3 ay önce Şikayet Et
    İsm code li arkadaş a cevap veriyorum. Burası başka ülkelerden gelenlerin kavga edeceği, başka ülkelerden gelenlerin miting yapabileceği bir arena değildir. Madem ki, bu kadar cesurlar, kendi ülkelerin de bu huzursuzlukları çıkartsınlar.
    İlk beğenen sen ol
  • İsm 3 ay önce Şikayet Et
    Sana ne adamlar kendi arasında kavga etmiş, kendi arkadaşının canına kıymış, aynı olay Türk vatandaşalrı arasında da yaşanıyor onları ne yapacağız?
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.