Fatih Sultan Mehmet Köprüsü üzerinde bir motosikletli maganda, trafikte araçların arasında tek tekerlek üzerinde geçerek metrelerce gitti. Hem kendi hem de sürücülerin canını tehlikeye atan maganda, bir de o anlar sosyal medyadan yayınladı.  

  İstanbul’un Beşiktaş Barbaros Bulvarı, Dolmabahçe-Bomonti Tüneli başta olmak üzere birçok noktasında motosikletle tek tekerlek üzerinde giderek trafikte terör estiren magandalara bir yenisi daha eklendi. Fatih Sultan Mehmet (FSM) Köprüsü üzerinde bir motosikletli maganda, köprüde araç trafiğinin yoğun olduğu bir esnada kimseyi umursamadan tek tekerlek üzerinde gitti. Metrelerce bu şekilde giderek araçların arasından geçen maganda adeta terör estirdi. Şov uğruna akrobasi hareketler de yapan genç, teker üzerindeyken bir de ayağa kalkarak tehlikenin boyutunu 2 kat artırdı.

  Kentin dört bir yanında magandalık

  FSM Köprüsü ile sınırlı kalmayan motosikletli maganda, Beşiktaş Barbaros Bulvarı üzerinde de farklı günlerde defalarca tek tekerlek üzerinde gitti. O anları arkadaşına kaydettiren maganda, izlenme uğruna sosyal medyadan yayınlamayı da ihmal etmedi. Aynı maganda Dolmabahçe-Bomonti Tüneli’nde ise sevgilisiyle beraber seyrettiği esnada tek teker üzerinde gitmeye başladı. Magandanın kentin dört bir yanında sergilediği tehlikeli şovlar “pes” dedirtti.

  Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, magandayı yakalamak için çalışma başlattı.

 

Yorumlar 9 Yorum Var
  • wziz 30.09.2018 16:51
    eksozz ve motor gürültüsü cıkran otomobil ve motorlara ceza kesmezseniz madanda da olur eşkiya da bu motorların coğu plakasız İstanbulun her yerinde eşkiya gibi kol geziyor .Bu güvenlik kamaraları süs olsun diyemi
  • Vatandaş 30.09.2018 15:58
    Israrla vurguluyorum. Sokak hayvanlarına sahip çıkmalıyız. Hayvanat bahçelerinin sayısı arttırılmalı kardeşim. Halka tehdit oluşturan, sokakta başıboş dolaşan sokak hayvanları toplanıp rehabilite edilmek üzere bu hayvanat bahçelerine gönderilmeli. Lütfen, lütfen. Sokak hayvanlarına sahip çıkalım.
  • veyis naci tanış 30.09.2018 14:20
    Kendi kamerasıyla yayınlamasaydı, bunları tespit edecek devletin kameraları neredeydi acaba??? Devlet ne zaman dur diyecek bu zibidilere!
  • tepki 30.09.2018 13:19
    En son yakalanan anımsadığım kadarı ile 2500tl ödemek sureti ile salıverilmişti buda diğer kişileri cesaretlendirecek bir ceza diye düşünüyorum bu kişilere kamuya fayda sağlayacak işlerde çalıştırılma cezası verilmeli ki içlerindeki asilik kırılsın para cezasıda yine uygulansın!
  • Misafir 30.09.2018 13:18
    Cezalar komik olmasından dolayı insan öderim 236 tl yi bunlarıda yaparım sen 3 ay motorunu bağla bide güzel bir ceza yaz bak bakalım bir daha cesaret ederim bu magandalığıa ama maalesef bizde kanun yok varsada uygulama yok
Daha fazla yorum görüntüle