BMC Yönetim Kurulu Başkanı Ethem Sancak, Habertürk'te gazetecilerin sorularını cevapladı. Sancak, bir soru üzerine canlı yayına bağlanan CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç ile tartıştı.

 

Yorumlar 40 Yorum Var
  • Munir Karataş 18.12.2019 12:05
    Ey CHP allah aşkına sen kimsin senin bu millete fitne ve nifaktan başka tarih boyunca ne ektin sen yapmıyorsun yapamıyorsun bırak bari bu baba yiğitler bu vatana bu toprağa birşeyler eksin ayriyeten Ethem Sancak ın yedi ceddi belli hangi asil bir aileden gelme belli bu vatan ne hizmetler ektiği belli allah aşkına CHP ve CHP zihniyetinde olanlar bu vatan rakıdan başka ne vermiş vesselam
  • Sef 17.12.2019 23:03
    Memleketimizin ve dinimizin yegane düşmanı olarak bunlar yeter İsrail uşakları.
  • Hasan 17.12.2019 19:04
    Allah memleketimizi ve devletimizi korusun şerli insanlara fırsat vermesin amin
  • medo 17.12.2019 15:13
    Chp nin derdi fabrika falan değil, bunların dedi memleket hayrına yapılan her işe engel olmak. Tarihten bu yana yalan la, dolanla, algıyla engel olmadıkları bir iş var mı. Yapılan eserler bunlara rağmen yapılan eserlerdir. Bunlara kalsan 3.hava alanını kapat, şehir hastanelerini kapat, köprüler Marmaray gereksiz, Yollar gereksiz,Silahlar uçaklar gereksiz,kanal İstanbul zaten gereksiz. Çün ki bunların ruhları bu memlekete ait değil. Acı olan bunlara oy veren milyonlarca insan olması.
  • Maraşlı 17.12.2019 14:26
    Tipik CHP li, çapsız ve seviyesiz anlamadan dinlemeden kimseyi beğenmeyen ön yargılı kendilerini bağırınca haklı sanan bit tip. Seningibilerin muhatabı olsa olsa dizginleri elinde tutan efendilerinizdir normal bir vatandaş sizin neyinize. Bıktık artık bıktık bu tiplerden ve kişilerden. CHP artık bu milletten tamamen kendini soyutladı tamaman ülke ve milletin menfaati karşısında. Yaptıkları Ülke menfaati değil koltuk ve polemikden başka kocaman bir sıfır. Kendileri gibi.
Daha fazla yorum görüntüle