Beyoğlu'nda müşteri kılığına giren polis, değnekçilere operasyon düzenledi. Operasyonda 2 şüpheli gözaltına alındı. Polisin müşteri gibi davranarak, değnekçilere düzenlediği operasyon kameralara yansıdı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, Beyoğlu Karaköy Ağaç Tulumba Sokak'ta değnekçilik yapan kişilere operasyon düzenledi. Müşteri gibi davranarak, ücret pazarlığı yapan ekipler, A.A. ve İ.B., isimli 2 şüpheliyi gözaltına alındı. Şüphelilere bin 304 lira idari para cezası kesildi. Öte yandan İ.B.'ye daha önce 5 kez, A.A.'ya ise 2 kez işlem yapıldığı tespit edildi. Öte yandan polisin müşteri gibi davranarak, değnekçilere düzenlediği operasyon kameralara yansıdı.

Yorumlar 12 Yorum Var
  • Türkmenoğlu 12.03.2021 22:35
    1300 ₺ cezayi adamlar 2 gunde cikaracak . bir halta yaramaz bu cezalar
  • Kerem 12.03.2021 19:19
    hangi suç olursa olsun tekrarı durumunda ceza katlanmalı. Tekrarın sayısına göre önce katlamalı para cezası devamında hapis olmalı ki caydırıcı olsun. Hapishaneler doluysa dişimizi sıkalım yenisi yapılsın ama adalet sağlansın.
  • esas 12.03.2021 18:55
    İBB el değişti zabıta bunları takibi bıraktı demek. Büyük ihtimal istanbul halkından alınan paralar yukarı kadrolara kadar dağılıyordur.
  • eci 12.03.2021 17:32
    demek ki daha öncede ceza kestiniz..eee devam mı ediyor..mantık olarak devlet bunu istemiyor bu vatandaşlarda bunu yapıyorsa devlet ne yapmalı caydırmak için???? cezayı artırmalı dimi çok bi zor soruydu dimi..ver kardeşim yatarı ver beş sene en az...ne yani devlet bu kaldırım mafyalarından korkuyormu? cezalar caydırıcı olmalı..ver kırmızıda geçene yatarı,ver hırsıza indirimsiz on yıl..ver ver ver...illegaller at koşturuyor..düzene uyan vatandaşın ne suçu ne günahı var..Allah aşkına şu kitabı bi daha yazın, hep suçlulara kıyak geçiyor..adamın bi günlük hasılatının bile yanından geçmez o verdiğiniz ceza
  • vatan 12.03.2021 17:13
    Şaka gibi ya adam bunu dağ başında değil şehrin göbeğinde yapıyor. "Fişte keseriz abi..:)))"
Daha fazla yorum görüntüle