Valilikler ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Twitter hesabından, "Kadına yönelik şiddet insana ihanettir. Kadına yönelik şiddete sıfır tolerans anlayışıyla ihtiyacınız olan her an yanındayız." mesajıyla video paylaştı. Emniyet, jandarma ve İçişleri Bakanlığının kadın personelinin yer aldığı videoda, kadına yönelik şiddete karşı faaliyet gösteren Bakanlığa bağlı birimler anlatıldı.

Yorumlar 39 Yorum Var
  • ASILBEY@06ÇUBUK 23.03.2021 22:29
    Kadına şiddet insanlığa hakarettir değil, cinsiyet ayrımına gerek yok herhangi bir insana şiddet insanlığa hakarettir daha doğru ifdade olur.. Kadına şiddet ise cinsiyetten ziyade,güçlünün zayıfı ezmesi olarak düşünülebilir. Güçlü erkek zayıf erkeği veya zayıf kadını ezdiği gibi,güçlü bir kadında zayıf olan bir başka kadını,ve zayıf gördüğü erkeğede aynı uygulamayı yapar yapıyor,yapacakta.
  • alamanci 23.03.2021 22:22
    benn dusuturU KURAN OLAN BIR INSANIM::::BENIM KURANIM CENNETIN ANALARIN AYAKLARI ALTINDA OLDUGUNU DER::::::::ANASI KADIN OLAN VE ALLAH A INANAN BIR KADINA ZULM EDEMEZ..amma kuran dustur olmayinca yasananlar normal...en modern abd encok kadin ezilen ulke neresi abd...
  • Terdi 23.03.2021 22:17
    Bu sloganlardan vazgeçin yada,çözüm önerileri ile gelin!siddet sorununu nasil çözeriz? Yok illa illa, slogan,slogan.reklam reklam.yaptin bu reklamı daha fazla şiddet çoğalıyor.insanlar geçim sorunu yaşıyor.ne yapıyorsun koca bir hiç! Al sana şiddet sebeplerinden birisi!
  • Veliii 23.03.2021 22:08
    Lütfen dikkat edelim, eş kelimesi lgbtliler icin kullanılan bir kelimedir.evli çiftler için kari ve koca kelimelerini kullanmak lazım.dun Pakistan ile ilgili haberde transgender kelimesi geçiyor.peki kimlikler de gender nerden geliyor? Ist sözleşmesinde maalesef.ozellikle kademci tayfa var ya! Ah ah ah !
  • Cengiz 23.03.2021 20:38
    Kadın da erkek de yerini bilirse şiddet olmaz... Kadın erkeğe, erkek kadına eşit değil... EŞdir... Bunun harici fıtrata aykırıdır ve çatışma doğurur... Kısacası...HUZUR İSLAMDA.
Daha fazla yorum görüntüle