Afyonkarahisar’ın Dinar ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, tır ile çarpışarak parçalanan ticari aracın 24 yaşındaki sürücüsü feci şekilde can verdi.

Kaza, Dinar İlçesine bağlı Akçaköy köyünde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Zülkarneyn Paltalı (24) idaresindeki 34 NKB 27 plakalı hafif ticari araç, Ali Osman S. (27) yönetimindeki 20 EM 756 plakalı tır ile kafa kafaya çarpıştı. Çarpışanın etkisi ile ticari araç adeta parçalanırken, çevredekilerin haber vermesi ile olay yerine çok sayıda jandarma ve 112 Acil servis ekibi sevk edildi. Bölgeye gelen ekipler parçalanan Ford marka araçta feci şekilde can veren Paltalı'nın cansız bedenini sıkıştığı yerden güçlükle çıkardı. Paltalı'nın cenazesi ardından olay yerine gelen cenaze aracı ile Dinar Devlet Hastanesine morguna kaldırıldı.
Kaza sonrası jandarma tarafından inceleme başlatıldı.

 

Yorumlar 2 Yorum Var
  • anadolu ligi 19.05.2021 20:08
    tek gidiş gelişli yollarda yukarı iki şerit aşağıya tek şerit vardır kamyon kamyonu sollarken yukarıdan gelen hafif ticari çok hızlıymiş virajı alamayıp çarpmış yada yol benim diye basmış koca kamyonu pert etmiş ,çocukta çok gençmiş tecrübesizlikte var ,birde yolların hepsi duble olunca gençlerimiz tek şeritli yollarda araç kullanmayı bilmiyor,uykuda olabilir,virajı alınca gözüne güneş gelmişte olabilir
  • Yorumcu 16 19.05.2021 16:52
    Yol cizgisine bakılırsa tır kendi şeridinden gidiyor. Muhtemelen viraj şeklindeki yola hızlı girmiş ve TIR ın şeridinde olduğunu fark edememiş. Genelde bu tarz yollarda benzeri kazalar oluyor. Benzer yollardan geçerken dikkat etmek lazım çünkü yol bölüntülü değil ve şerit çizgileride sıcakta siliniyor.