Pendik’te otomobil sürücüsünün hatalı dönüşü kazaya neden oldu. Kazada otomobil sürücüsünün kural ihlali dikkatlerden kaçmazken, kaza anı güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Kaza, geçtiğimiz günlerde Pendik'te meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yol üzerinde ilerleyen otomobil sürücüsü sinyal vermeden sağa dönüş yapmak istedi. Otomobilin arkasında ilerleyen motosiklet sürücüsü, otomobil sürücüsünün sinyal vermeden hatalı dönmesi sonucu hızla otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle metrelerce havaya savrulan motosiklet sürücüsünün kaskının olmaması ise dikkat çekti.

Yorumlar 4 Yorum Var
  • ahmet 11.06.2021 12:30
    otomobil bastan sona kusurlu
  • Serdar Banazli 10.06.2021 14:22
    Arkadan gelen motorcu kurallara uyup hizina, mesafesine ve sollama kurallarina uysaydi bu kaza olmazdi. Öndeki arac velevki sinyal vermedi! Gene de en büyük suc Motorcunun. Kask bile takmamis. Artistligin sonu bu olur.. Not: Ben kendimde motorcuyum :-)
  • erzurum70 10.06.2021 13:20
    o nasıl bir sürat o nasıl bir sağlama hemde sağlıyor sollamıyor yani motor sekizde sekiz suçlu sinyalmiş vs evet bunlar hep var sekizde iki çıkar
  • ahmet ermek 10.06.2021 12:32
    sinyal vermedi hatalı .motosiklet masum mu hayır, hem süratli hem otomobili sagdan gecmeye calisiyor.önündeki arabanın hizi az ise solundan geçersin kural bu.kurala uysaydı kaza olmazda.