OYUNCU LEYLA BİLGİNEL, AFET BÖLGESİNE KULLANILMIŞ İÇ ÇAMAŞIRI VE JARTİYER GÖNDERİLMESİNE İSYAN ETTİ

Yangınlardan etkilenen vatandaşlara yardım etmek için afet bölgesine giden oyuncu Leyla Bilginel, gelen yardım kolilerinden kullanılmış iç çamaşırı, jartiyer ve gelinlik çıktığı görünce isyan etti.

Türkiye'nin birçok noktasında etkili olan orman yangınları söndürülmeye devam ederken vatandaşlar için de yardım seferberlikleri başladı. Oyuncu Leyla Bilginel ise toplanan yardımların dağıtılması için afet bölgesine gitti. Ön saflarda yer alan Bilginer, gelen yardımların bir kısmını göstererek kızgınlığını dile getirdi.

"ÇULU ÇAPUTU YARDIMA GÖNDERMEZSİNİZ"

335 bin takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından paylaşım yapan Marmaris'teki oyuncu, afetzedelerin giymesi için gönderilen ürünleri gösterdi. "Çul çaput bunlar" diyerek tepki gösteren Bilginel "Yardımın da bir düzgünü vardır yani. Evinizin çulunu çaputunu bir daha hiç bir yardıma, hiç bir afete bu şekilde göndermeyeceksin. Kendinizin yatmadığı... Bari yüzlerini temizleyip yollasaydınız. Ev de çul çaput ne varsa göndermek değildir arkadaşım. Bunlar nedir ya, bunda kim yatar Allah aşkına! Şimdi bu çöple uğraşıyorlar bir de! Neyi nasıl toplayıp atacaklarını şaşırmış durumdalar" dedi.

AFETZEDELERE TOPUKLU AYAKKABI GÖNDERİLMİŞ

Alanya'da yangından zarar gören vatandaşlara gelen yardım kolilerinin içinden topuklu ayakkabı çıktı.

Ülkenin dört bir yanından yangın bölgelerine yardım yağarken, Alanyalı bir vatandaşın gelen yardım kolisiyle ilgili çektiği video izleyenleri şaşkına uğrattı.

Vatandaşın kamerasına yansıyan anlarda yangından zarar gören vatandaşlara topuklu ayakkabı gönderildiği görülüyor.

"Nerede giyilmeyecek şey varsa onu yollamışsınız" diyen vatandaş, isyanını işte böyle dile getirdi.

O anlar kameraya böyle yansıdı...

Yorumlar 21 Yorum Var
  • Icabi 09.08.2021 13:18
    Laga luga yapmayacak.Amacı bağcı dövmek değilse,beğenmediklerinin yenisini kendi alacak.
  • türk 07.08.2021 06:38
    kendi istemedigin seyi baskalarina yapma
  • Objektif25 07.08.2021 05:18
    Takipçileri de kendi gibi ! Ayrıca Tayland’da kalaydı iyiydi
  • Vatandaş 07.08.2021 00:41
    Bu tayfa hiç birşey yollanmasa bu defa da niye göndermiyorsunuz diye vır vır ederler. Evet yanlış bazı şeyler gönderilmiş olabilir ama hangi niyetle gönderiyor insanlar sormak gerekir. Bunlar zor şartlarda yaşamadıkları ve hazıra alıştıkları için gönderilen şeylerin de cuk oturmasını istiyorlar. Buraya çıkıp şov yapıyorlar. Yardımınız batsın. Gelmeyin daha iyi.
  • Veli 06.08.2021 22:30
    bu kadın kendisi yeni bir şey bagislamis mı... edepsiz.. Tayland'da ölüyordu.devlet uçak gönderip tedavi etti. yazıklar olsun
Daha fazla yorum görüntüle