Esenyurt’ta hastanedeki arkadaşlarını ziyaret ettikten sonra evlerine gitmekte olan genç kızlar, sitede magandalar tarafından feci şekilde darp edildi. Genç kızların saçını çekerek yumruk ve tekmelerle saldıran magandalar, bir de yere düşen genç kızı saçından tutarak sürüklemeye çalıştı. Yaşanan o dehşet anları ise güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, geçtiğimiz gece saat 04.00 sıralarında Esenyurt Cumhuriyet Mahallesi'nde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Nehir G. ve yanındaki iki arkadaşı hastanede tedavi gören arkadaşlarını ziyaret ettikten sonra gece geç saatte evlerine doğru yürümeye başladı. Evlerinin önüne gelen genç kızlar, burada bir araç içerisinde bekleyen magandaların sözlü tacizine maruz kaldı. Genç kızların karşılık vermesi üzerine araçta bulunan magandalar aşağıya inerek tartışmaya başladı. Genç kızlarla magandalar arasındaki tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Kavga sırasında magandalardan bir tanesi, genç kızın önce saçını çekti, daha sonra da arka arkaya yumruk atarak yere düşürdü. Sinirlerini kontrol edemeyen şahıs, yumruklu ve tekmeli saldırı yetmezmiş gibi bir de genç kızı saçından tutup sürüklemeye çalıştı.

Kavgayı ayırmak isteyen anne de dayak yedi

Kavga sırasında bağrışma seslerini duyan Nehir G.’nin annesi Aslı A., aşağı inerek kavgaya ayırmak istedi. Magandalar anne Aslı A.’ya da yumruk atarak yere düşürdü. Sitenin güvenlik görevlisi kavgayı ayırmak için araya girmeye çalışsa da başarılı olamadı. Genç kızları darp eden magandalar daha sonra araca doğru yönelmek istedi. Bu sırada magandalardan biri tekrar dönerek genç kıza bir daha yumruk atıp, araca binerek olay yerinden uzaklaştı. Yaşanan olay sonrasında genç kızlar durumu polis ekiplerine bildirip hastaneye gitti. Olay yerinde inceleme yapan ekipler, kaçan magandaları yakalamak için çalışma başlattı. Yapılan çalışmalarda magandaların bir kısmının yakalandığı, diğerlerini ise yakalama çalışmalarının sürdüğü öğrenildi.

Genç kızların darp edildiği dehşet anları kameraya yansıdı

Esenyurt’ta hastane ziyaretinden dönen genç kızların magandaların saldırısına uğradığı o anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde genç kızlarla magandaların tartıştığı, daha sonra ise genç kızlara yumruk ve tekmelerle saldırdıkları görülüyor.

Yorumlar 21 Yorum Var
  • kimse sormuyor 07.09.2021 11:13
    Bu giyimle bu saatte Sokaklarda ne işiniz var.Ondan sonrada ülkede adalet yok.. Onu bilmeyen yok zaten..Sen niye tedbirini almıyorsun Kılık kıyafet yanında adam yok dışarı çık oh ne ala memleket.... Maganda adı üstünde senin ne işin var o saatte...
  • akoyusuf 07.09.2021 10:18
    Tutuksuz yargılanmak üzere serbest kalacaklarını biliyorlar..Dayak atılması gereken bu kanunları yürürlüğe sokanlar..
  • Yakup Mil 07.09.2021 10:13
    Yine Esenyurt, Esenyurt sokaklarındaki bu serseri tipleri polislerin toplaması lazım
  • Merkez Fırın 07.09.2021 09:45
    Birkaç gün sonra serbest kalırlar. Yapan yaptığı, çeken çektiği ile kalırsa çoğu zaman, sıkıntı sürekli büyür, namussuzlar hep cesaret bulur.
  • Sosyete 07.09.2021 08:34
    Z kuşağı gümbür gümbür arkadaş övündükleri kuşak bu kuşak
Daha fazla yorum görüntüle