Isparta Eğirdir karayolunda viraja hızlı giren otomobil sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybederek karşı yoldan gelen kamyonete çarpıktan sonra ters dönerek durabildi. O anlar ise cep telefonu kamerasına anbean yansıdı. Olay, dün sabah saatlerinde Isparta Eğirdir yolunda meydana geldi. Sürücüsü öğrenilemeyen otomobil sürücüsü viraja hızlı girdikten sonra direksiyon hakimiyetini kaybederek karşı yoldan gelen kamyonete çarpıktan sonra ters dönerek durabildi. O anlar ise kazaya karışan kamyonette bulunan vatandaşın cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı. Ters dönen otomobildeki sürücü yaralandı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı sürücüye ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra yaralıyı hastaneye kaldırdı. Yaralının durumunun iyi olduğu öğrenilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Otomobil daha sonra çekici yardımıyla olay yerinden kaldırıldı.

Yorumlar 6 Yorum Var
  • murat 05.12.2021 17:04
    Araç dacia logan inşallah ölen yoktur
  • izmir-doğru söyler 05.12.2021 16:22
    fiat albea ilaç mümessili arkadaşımız urla yolunda savruldu jipe çarptı öldü araç yerden yüksek yolu kavrayamıyor savruluyor.
  • adsız sofi 05.12.2021 14:04
    yazlık teker kesin
  • Veli 05.12.2021 13:26
    Savrulan araç Fıat Albea bende kullanıyorum ama altı yerdek yüksek hafif ve kısa bir araç olduğundan virajlarda çok savruluyor iyi bir araç ama virajlara yavaş girilmesi lazım.
  • Halil 05.12.2021 12:04
    Lastik lastik lastik...oto esnafiyim ve şu ön duzencilerin iyi lastik one kotu arkaya sacmaligi yuzunden okadar cok savrulan arac geliyorki atolyeme....
Daha fazla yorum görüntüle