E-5 Karayolu Halıcıoğlu mevkisinde lüks minibüsün çarptığı otomobil sürücüsünün sıkıştırdığı motosikletli bariyerlere çarparak kaza yaptı. Kask kamerasına yansıyan olayla ilgili motosikletli genç, kazadan sonra kaçan minibüs sürücüsünün yakalanması için yardım istedi. Kaza, dün saat 20.20 sıralarında E-5 Karayolu Beyoğlu Halıcıoğlu mevkisi Edirne istikametinde meydana geldi
 

Sürücü olay yerinden süratle kaçtı
Olayın ardından motosikletli ayağa kalkarken, kazaya neden olan lüks minibüsün sürücüsü olay yerinden kaçtı. Kaza anı ise kask kamerasına saniye saniye yansıdı. Öte yandan kazayla ilgili tutanak tutulurken, olayla ilgili konuşan motosikletli Onur Ö., kazaya neden olarak kaçan lüks minibüs sürücüsünün yakalanması için yardım istedi. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

Yorumlar 21 Yorum Var
  • Mustafa 08.09.2022 14:36
    motorcu şerdinde bak çizgi içinde iyi bakın
  • ramiz 08.09.2022 14:27
    Adam haklı. Motoru kullanmayan bilemez. Şeridin ortasında gidersen arkadan biri gelir vurur. Bunu yaşayan arkadaşım var. O sebeple trafik de diğer araçları kendine siper alıp gidersin. İstanbul da Motor bisiklet için yol ayrımına yakın değilse en güvenli şerit sağında sağıdır. Sollundan geçtiğin araç seni fark etmeden direk sola direksiyonu kırabilir. Ama sağ şerit de bariyerden dolayı bunu yapamaz. Dolayısıyla yeterli aralık varsa sağdan bir aracı geçmek daha güvenlidir. O yüzden İstanbul da sıkışık trafik de motorcular hep o emniyet şeridi denen bariyerle arasında 40 -50 cm boşluk olan arada seyahat ederler.
  • Hasan Hüseyin 08.09.2022 14:01
    kadınsa normal
  • Riders on the storm 08.09.2022 13:56
    Fikriniz var zikretmeyin bari adam zaten söylüyor benim suçum bu diye . Sizlerde papağan gibi hepiniz o şeritten gidilmez ,o şeritten gidilmez. Siz araba kullanıcıları mükemmel kusursuz araba kullanın sonra biz motorculara laf edebilirsiniz.
  • vatandaş 08.09.2022 13:03
    ağzı olan konuşuyo
Daha fazla yorum görüntüle