İddiaya göre taksi şoförü, telefonunu çıkararak yoldan geçen şortlu bir kadının fotoğrafını çekti. Durumu fark eden yolcular şoföre tepki gösterdi. Yolcular, şoförün yaptığı şeyin taciz olduğunu anlatmaya çalışırken, telefondaki fotoğrafı göstermesini istedi.

Polisten yardım istediler! İmdat diye bağırdılar

Daha sonra yolcular, şoförün telefonunda son çektiği görüntüleri sildiğini iddia ederek yanlarından geçtikleri polislerden yardım istediler.

Taksici adliyeye sevkedildi

Görüntüler kısa sürede gündem oldu. Taksiciye 'dur' ihtarına uymadığı gerekçesiyle polise mukavemetten tutanak tutulup, tutuklanma sevki ile adliyeye sevk edildi.

Yorumlar 52 Yorum Var
  • BİROL 13.09.2022 12:02
    Bu şahıs cinsi sapık olabilir,normal biri bu tarz davranmaz.Toplum,çoluk çocuk için bu tipler tehlike oluşturabilir.Evdeki bilgisayarıda incelenmeli.
  • Keskin balta 13.09.2022 02:22
    Kadınların çıplak gezmesi erkekleri taciz eder. Hem bunlar neden çıplak geziyor ki.yani amaçları ne
  • Tepki 12.09.2022 17:45
    Ya teşhircilik ne olacak..!Bu işinde bir sınırı olmalı,kadınlarda sapıttı. Tamam adam taksicilikten men edildi haklı olarak,ya bilmem neresine kadar açık kıyafet giymiş yahut sokakta çıplak gezen kadın için kanunen ne yaptırımınız var..!? Ne ceza vereceksiniz soyunduğunda hemen akli dengesi yok,protesto ediyormuş,saçma saçma gerekçeler.
  • Kerim 12.09.2022 17:41
    Yurt dışından bir arkadaşımız geldi ovv diyor ülke ne olmuş avrupada yok böyle diyor şok oldu çocuk
  • Çerkez 12.09.2022 17:21
    @apdal: Terbiyesiz, geri zekalı olduğunu zaten yazdın. Hiç bir şey anlamadığını doğru tespit ettin. Bir bayan istediği gibi giyinir, sana ne oluyor? Bayan öyle giyinmiş diye sana ona laf atmak, taciz etmek hakkına sahip oluyorsun? Gerçekten hiç bir şey anlamıyorsun. O zaman hırsızlık yapalım sonra adam dükkanı kapatmadı, kasayı kapatmadı diye haklı çıkalım
Daha fazla yorum görüntüle