Bursa'da kurulan bir pazarda iki pazarcı arasında tartışma çıktı. Daha sonra tartışma yerini sandalye ve sopalara bıraktı. O anlar kameraya yansıdı.

Olay, merkez Osmangazi ilçesi Alemdar Pazarında tezgah açan pazarcılar arasında meydana geldi. İddiaya göre, müşteri kapma sebebiyle başlayan tartışma yerini kavgaya bıraktı. Kavgada ise sandalye ve sopalar havada uçuştu. Ortalık savaş alanına dönerken; kısa sürede olay yerine gelen polis ekiplerinin müdahalesi sonucu olay daha fazla büyümeden son buldu. Pazarcıların birbirinden şikayetçi olmadığı ve tartışmanın son bulduğu öğrenildi.

Yorumlar 3 Yorum Var
  • Cafer 12.10.2022 11:32
    Ankara gölbaşı semt pazarı aynı birbiriyle yada vatandaşla kavga eder döverler pazarcılarda ahlak sıfır vatandaş üç kuruş aşağı alacağım diye azarlanır hakarete uğuruyorlar bu rezilliğe alışmış insanlar zabıta bu işe geriden bakıyor karışmıyor. Bu işi en iyi Ankara'da Keçiören belediye başkanı Turgut Altınok yapıyor onun bölgesinde pazarcılar vatandaşı hakaret ve küfredip dövemiyor hatta gıkını bile çıkaramıyor adam gibi davranıyor vatandaşa kaba davranan bir daha o pazarda satış yaptırılmıyormuş başkan dediğin böyle olur.
  • Fuat 12.10.2022 10:33
    Bende ordaydim gördüm kavgayi
  • abdullah 23 12.10.2022 10:33
    insanlar patlamaya hazır bomba haline geldi acaba neden.saygı yok,hoşgörü yok,anlayış yok,dürüstlük yok,merhamet vicdan yok,yaşa hürmet yok, öğretmene, hocaya saygı yok,anneye babaya saygı , hürmet yok,iş ahlakı yok ,güven yok, sadakat yok, örtünme ahlakı yok. yok yok yok bunu sebep olanlar istediğiniz oldu sonuçtan memnun musunuz.