Haber7 

Avrupa Parlamentosu (AP) Genel Kurulu’nda “2022 Türkiye Raporu” oy çokluğuyla kabul edilerek Avrupa’nın çifte standart uygulamalarına ve ikiyüzlü politikalarına bir yenisi eklendi.

Birçok skandalın bulunduğu ve büyük tepki çeken sözde rapor Ülke TV’de masaya yatırıldı.

Celal Alpaydın'ın sunduğu 'Gündem' programına konuk olan Prof. Dr. Yasin Aktay, terör örgütü PKK ve HDP'nin skandallarını gün yüzüne çıkardı.

Terör örgütü PKK’nın çocuk kaçırmasını Türkiye’ye yamamaya çalışan Avrupa’ya tepki gösteren Aktay, “HDP kültür evleri adı altına çocukları dağa kaçırdı. Avrupa’ya göre 17 yaşındaki kız çocuğu evlenemiyor ama dağa çıkıp savaşçı olabiliyor” dedi.

Aktay, PKK’lıları ülkelerinde besleyen Avrupa Birliği’nin buna sessiz kalmasını eleştirdi.

Yorumlar 34 Yorum Var
  • Bozoklu 18.09.2023 12:28
    Ee o kadar Ab toplantısına gidiyorsunuz, her seferinde Suriyeli mülteci, Tahıl koridoru vs konuşaçağınıza, hazırlayın pkknin kaçırdığı, öldürdüğü, savaştırdığı çocuklarla ilgili bir sunum, gösterin ab parlemetosunda. En azından başında haber olur. Anca laf, başka ülke olsa onlarca belgesel yapar, pkknin yaptıklarını belgeler, tüm dünyaya gösterirdi.
  • Divane 18.09.2023 11:51
    Çocuk savaşçı işini Turkiye neden ihmal eder? Yıllardır bu konuyu gündeme getirip, -çocuk kaçırma - çocuk savaşçı (terörist) Konusunu dünya gundemine getirmeliydi. Batılılarin argumanlari ile mucadele etmeli. PKK ve PYD Nin yaptıkları ni deşifre etmeli, basin yayin aracılığı ile dünyaya duyurmali. Ama şimdi Turkiye bu suçla itham ediliyor. İşe bak.
  • Alpaslan 18.09.2023 10:45
    Girmezsek acımızdan ölmeyiz...
  • Adalet 18.09.2023 09:59
    Dik durmaz eğilirsen, elini değil eteğini öptürürler. Mecbur muyuz ab'ye girmeye? Girmezsek acımızdan ölür müyüz? yok mu oluruz?
  • Önce VATAN 18.09.2023 09:42
    hristiyanlar kulubü, ülkemiz için menfaat beklemeyelim, o birlik önce güven sağlayıp sonra ülkemizi parçalayacaktır, bunu görmemiz gerekir, osmanlı nasıl parçalanıp bölünmüş ise TC parçalanarak bölünerek kıbrıs adası büyüklüğünde böl parçala yönet. TC nin zayıf anını beklemektedirler, bütünlüğümüzü bölmeyelim.
Daha fazla yorum görüntüle