CHP'deki "değişim" kavgası giderek sertleşiyor. "Konforlu muhalefet" gücünü bulundurmak isteyenler birbirine girdi. 14-28 Mayıs seçimlerinde yaşadıkları ağır hezimet sonrası büyük bir krizin içerisine giren CHP'de İl Kongreleri üzerinden karşılıklı restleşmelerin dozu artıyor. CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol partideki "değişim" yanlılarına zehir zemberek sözler kullanarak "Onlara siyaset yaptırmayacağız" restini çekti.

'İmamoğlu ile ortak hayalimiz var' diyen Özgür Özel genel başkanlık koltuğu için hamlelerini yaparken, diğer yandan da CHP'deki 'İl Kongreleri Savaşları' da sürüyor.

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Ankara İl Kongresi'nde değişim taraftarlarına zehir zemberek sözler kullandı, Bülent Tezcan, Tekin Bingöl, Erdoğan Toprak, Tuncay Özkan, Engin Özkoç gibi isimleri açık açık hedefe koyduğunu ilan etti.

"ONLARA SİYASET YAPTIRMAYACAĞIZ"

Gürsel Erol, "Değişim diye yola çıkan Bülent Tezcan, Tekin Bingöl gibi adamlara bu partide bir daha siyaset yaptırmamız lazım. Erdoğan Toprak, Tuncay Özkan, Engin Özkoç gibi adamlara da siyaset yaptırmayacağız." ifadelerini kullandı.

 

 

Yorumlar 28 Yorum Var
  • Said 27.09.2023 11:46
    Değişim isteyenlerin değişime direnmesi ironik. Değişim önce CHP'de başlamalı ki vatandaş inansın değişime. Meral daha İstanbul Ankara adaylarını açıklamış değil halen PKK ile Bir Olup Ekremi ve Mansuru koltukta tutma çabasında.Yani Değişen bişey yok aynı Hıyanete devam CHP+İYİ+PKK... Beraberler.
  • aydin 26.09.2023 09:05
    Bravo sayin Erol. CHP ve KK oglunua tuzak kuranlarda bunlar..
  • mehmet canlı 26.09.2023 09:04
    yorumcuların çoğu bilgi sahibi olmadan sallıyor
  • Misafir 26.09.2023 07:41
    Daha beter olun
  • Misafir 26.09.2023 07:28
    Ağalar hep ağa, yerinde say! marabalar
Daha fazla yorum görüntüle