Haber7

Başkentte 24 Aralık'ta düzenlenen "Büyük Gazze Yürüyüşü ve Mitingi"ne katılanlara yönelik sosyal medyada "Şerefsiz alçaklar" ifadeleriyle hakaret eden Fatih Altaylı hakkında suç duyurusunda bulunuldu.

Yüzlerce kişi suç duyurusunda bulunurken vatandaşlar “28 Şubat’ta boş bıraktık, şimdi hesabını soracağız.” ifadesinde bulundu.

NE OLMUŞTU?

Fatih Altaylı Ankara’da ve İstanbul’da sokakları ‘Kahrolsun PKK’ sözleri ile inleten on binlerce kişiye iftira atarak "Şerefsiz alçaklar" demişti.

İHH İnsani Yardım Vakfı'nın da aralarında bulunduğu çok sayıda sivil toplum kuruluşu, Pençe Kilit Harekat bölgesinde şehit olan 12 askerimiz ve Siyonist İsrail'in soykırım yaptığı Gazze için İstanbul ve Ankara başta olmak üzere pek çok ilde yürüyüşler düzenlenmişti. Yürüyüşe katılan on binler, PKK terörünü ve İsrail'in saldırılarını lanetlenmişti. Söz konusu eylemlerde; Refah Sınır Kapısı’nın açılması için Mısır'a çağrı yapılarak, ABD’nin hem İsrail’i hem PKK’yı donatmasına atıfta bulunularak Türkiye’nin toprak bütünlüğüne ve birliğine dair sloganlar atılmıştı.

Başkent ve mega kentte sokaklar, ‘Kahrolsun PKK kahrolsun İsrail’, ‘Şehitler ölmez vatan bölünmez’ sloganları ile inlerken, Fatih Altaylı YouTube kanalından yaptığı yayında Gazze için düzenlenen yürüyüşte yer alan vatandaşların, hafta sonu şehit olan 12 şehide üzülmediklerini ve askerler için yürümediklerini ileri sürerek hakaret etmişti.

Yorumlar 121 Yorum Var
  • Nurullah 29.12.2023 16:42
    Bu hukuk la kimse ceza almaz
  • Misafir 28.12.2023 11:19
    İnşallah bu sefer bu kanı bozuğa kallavi bir ceza çıkar da Türk Milletine hakaret etmenin bedeli neymiş görür.
  • Ali 28.12.2023 11:08
    Ise yaramaz budalalrin yaptigi sey hakarettir. Cunku necis olandan necaset akar.
  • vedat 28.12.2023 10:41
    Devletin güvenliğini sağlamak sadece vatandaşların görevi değil nerede bu savcılar milletimize devletimize hakaret edenlerden neden millet harekete geçmeden hesap sormuyor dava açmıyor bunlar neiş yapar
  • kamil 28.12.2023 10:39
    Bu palyoço hala neden dışarda?
Daha fazla yorum görüntüle