Olay, dün akşam saatlerinde Silivri Kurfallı Mahallesi'ndeki bir kahvehanede yaşandı. Edinilen bilgilere göre, İdris Ö. isimli şüpheli, üç yıl önce aralarında husumet bulunan Mesut K.'nin sahibi olduğu kahvehaneye gelerek av tüfeğiyle ateş etti.

KISKIVRAK YAKALANDI

Saldırıyı gerçekleştiren şahıs daha sonra olay yerinden uzaklaştı. İhbar üzerine olay yerine jandarma ekipleri sevk edildi. Çalışma başlatan ekipler şahsı kıskıvrak yakaladı.

Şüpheli, jandarma tarafından ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

KİMİ PANİKLEDİ KİMİ SAKİNLİĞİNİ KORUDU

Saldırı anı ise güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, şüphelinin olay yerine geldiği ve ateş ettiği görülüyor. Kahvehanede oturan bazı kişiler paniklerken bazılarının da paniklemeyip oturduğu görülüyor.

Yorumlar 4 Yorum Var
  • GERÇEK AKINCI 16.04.2024 23:35
    Allah’a ve Resûl’üne savaş açanların ve yeryüzünde bozgunculuk yapanların cezası, öldürülmeleri veya asılmaları ya da ellerinin ayaklarının çaprazlama kesilmesi veya yerlerinden sürülmeleridir. Bu (ceza), dünyadaki rezillikleridir. Ahiretteyse onlar için büyük bir azap vardır. (5/Mâide, 33)
  • GERÇEK AKINCI 16.04.2024 23:22
    İstanbul'da bütün suç şebekelerine duyurumuzdur Allah’a ve Resûl’üne savaş açanların ve yeryüzünde bozgunculuk yapanların cezası, öldürülmeleri veya asılmaları ya da ellerinin ayaklarının çaprazlama kesilmesi veya yerlerinden sürülmeleridir. Bu (ceza), dünyadaki rezillikleridir. Ahiretteyse onlar için büyük bir azap vardır. (5/Mâide, 33)
  • Misafir1 16.04.2024 21:18
    Uffff millet panikten birbirini eziyor...
  • Faruk 16.04.2024 21:07
    Hakim sormuş: ateş ettin kimseye isabet ettiremedin beceriksiz seni serbestsin git gözüm görmesin Ateş eden; söz hakim bey birdahakine birkça kişi öldürürüm bu kanunlar olduktan sonra