Yenikapı-Yalova arasında sefer yapan arabalı vapurda korku dolu anlar yaşandı. Yağışlı ve rüzgarlı havanın etkisiyle yükselen dalgalar araçların camının kırılmasına ve göçükler oluşmasına neden oldu.

DEV DALGALAR ARAÇLARA BÜYÜK HASAR VERDİ

Alınan bilgiye göre, Yalova’dan Yenikapı’ya hareket eden İDO feribotu, Marmara Denizi’nde aniden çıkan fırtınanın ortasında kaldı. 15.45’te yola çıkan feribot, normal şartlarda 1 saatlik seferini yaklaşık 2 saatte tamamladı.

VATANDAŞLAR NEYE UĞRADIKLARINI ŞAŞIRDI

Fırtınada yolcular korku dolu anlar yaşadı. Dalgaların arasında kalan feribottaki araçlar birbirlerine çarptı. Dev dalgalar feribotun ön kısmında bulunan ilk 2 sıradaki araçlara maddi hasar verdi.

KORKU DOLU ANLAR KAMERALARA YANSIDI

Feribotun İstanbul Yenikapı’ya yanaşmasıyla denizde korku dolu anlar yaşayan yolcular derin nefes aldı.

Yaşanan o anlar vapurda bulunan bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

Yorumlar 24 Yorum Var
  • Megane 21.04.2024 23:54
    Kifayetsiz yöneticilerin başa getirilmesi sonucunda olan bu hava şartlarının bu şekilde bozuk olacağı belliydi 1 saat sonrasının ne olacağı belli sen o seferi iptal edeceğine o sefere çıkarsan sonu bu olur paşa paşa ödersin şimdi o hasarı
  • İlyas Yılmaz 21.04.2024 08:51
    İngiliz Balonu Tatilsever Ekrem İstanbul CHPkk il binasında ki para sayma makinelerini bozan tomarla paralar ile zararı karşılasın canım, ne olacak küresel mama şirketleride İngiliz Balonu Tatilsever Ekrem'e sürekli para gönderiyor.
  • Cennet 21.04.2024 07:35
    Dede denen imalat hatası varlık bunlar ödenir de merkez bankasında ki zarar içinde senin gibi beyni olmuyanları Kuveyt e versek zararı kapaya bilirmiyiz :)
  • verme 21.04.2024 05:13
    hava durumu belli zaman risk almazsin biz de ise risk alinir bir anda oldu ise yapacak bir sey yok
  • Kadir 21.04.2024 03:25
    Aç olanların ülkeleri batanların arabalarına bakın.
Daha fazla yorum görüntüle