Karaman'da Sarıveliler ilçesindeki bir ilkokulda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları etkinlikleri kapsamında düzenlenen 'kara para' suçlamasıyla tutuklu ‘Dilan Polat’lı gösteriye ilişkin Milli Eğitim Bakanlığı müfettiş gönderip, idari soruşturma başlattı.

Sarıveliler ilçesindeki Adiller Şehit Öğretmen Ali Yıldız İlkokulu'nda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle tören düzenlendi. Törendeki gösteride bir kız öğrenci, 'kara para' suçundan tutuklu bulunan fenomen Dilan Polat'ın 'Enerji' adlı şarkısını söyledi. Polis yeleği giyen iki erkek öğrenci, şarkıyı tamamlayan kızı kollarından tutup gözaltına aldı. Sosyal medyada paylaşılan gösteriye ait görüntüler, tepki topladı.

Milli Eğitim Bakanlığı, gösteriye ilişkin müfettiş görevlendirip, okul yönetimi ve gösteriden sorumlu öğretmenler hakkında idari soruşturma başlattı. 

Yorumlar 143 Yorum Var
  • *ekrem* 27.04.2024 21:32
    okul müdürünün haberi olmadan bunu yapamazlar bur da bilerek ve isteyerek gönderme var ülke hakkında algı var emniyet için algı var yargı için algı var bu işler ufak paralarla kabul edilip yapılmaz açil müdürün görüştügü kişiler araştırılmalı
  • grty 27.04.2024 04:23
    her ønune gelen mal øgretmen menur olmayacak okul bitti bu puan aldi olmaz ilk ek bes yil egitim verilecek tam o meslek calismasi icin
  • Vatandas 26.04.2024 20:23
    Devlet ne yapsin. Kapasiteleri bukadar. Sanki Türk Milletinin genleriyle oynamislar.
  • Ali Nabi 26.04.2024 18:28
    Buradaki amacın ne olduğunu anlamadım. Bu durum Herkesin istediği gibi yorumlayabileceği bir durum. Amaç ne olursa olsun yapılan doğrun değil, Bunu planlayanlar bilerek isteyerek ve planlayarak her tarafa oynamışlar.
  • Angaralı 26.04.2024 18:26
    Açıklık, çıplaklık okullarda öğretmenlerde başlıyor ve buna biz cumhuriyet kızlarıyız süsü veriliyor....
Daha fazla yorum görüntüle