İstanbul

Sultangazi'de tepki çeken görüntü: Bütün Türkiye'den özür diliyorum

13:32 23 Ekim 2020 39 Yorum Var
Sultangazi'de tepki çeken görüntü:  Bütün Türkiye'den özür diliyorum

İstanbul Sultangazi'de Şehit Esma Çevik'in babasının ikamet ettiği evin penceresine asılan Türk bayrağının bir kadın tarafından çekilerek düşürülmesi kameraya yansıdı. O görüntülerdeki Gülden T., "Benim amacım bayrağı alıp, camın önüne koymaktı. Bayrak bahçenin içine düştü. Ben bütün Türkiye'den özür diliyorum. Bütün şehitlerden özür diliyorum. Özellikle şehidin annesinden ve ailesinden çok özür dilerim." dedi.

Şırnak'ta etkisiz hale getirmek istediği patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan Patlayıcı İmha Timi (PAMİT) Komutanı Astsubay Esma Çevik'in Sultangazi Cebeci Mahallesi'nde yaşayan babasının evine asılan Türk Bayrağı, Gülden T. isimli kadın tarafından kopartılarak yere atıldı. Haber verilmesi üzerine olayla ilgili çalışma başlatan polis, kadının kimliğini tespit ederek kısa sürede gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen kadın, serbest bırakıldı. Baba Hüseyin Akgül'ün evine ise yeni bir Türk Bayrağı asıldı. 

"AMACIM BAYRAĞI ALIP CAMIN ÖNÜNE KOYMAKTI BAHÇENİN İÇİNE DÜŞTÜ"

24 yaşındaki çocuğu Gamze'nin zihinsel engelli olduğunu, çocuğunun bayrak aşkı nedeniyle bayrağı almak istediğini belirten Gülden T.,"Benim derdim bayrağı yere atmak değildi. Benim derdim bayrağı alıp, eve çocuğuma götürmekti. Çünkü çocuğum beni çok darp etti. Çocuğa derdimi anlatamadım. Alıp, toparlayıp, getiremedim eve. Çocuk bayrağı görünce bayrak aşkı olduğu için almak istedi. Ben de yukarıdaki kadına, "Bayrağı alır mısınız?" dedim. Benim amacım bayrağı alıp, camın önüne koymaktı. Bayrak bahçenin içine düştü. Ben bütün Türkiye'den özür diliyorum. Bütün şehitlerden özür diliyorum. Özellikle şehidin annesinden ve ailesinden çok özür dilerim. Nasıl böyle bir hata yaptım. Ben de bilmiyorum." dedi.  

YORUMLAR

39 Yorum Var
  • müjdat 3 yıl önce Şikayet Et
    yok ya bu kadar basit mi baktın pabuç pahalı yok öyle
    Cevapla
  • Nnnn 3 yıl önce Şikayet Et
    Biz bu hanım ile aynı yerde oturuyoruz gerçekten kızı zihinsel engelli ve istediği şey yapilmayinca darp ediyor içindeki niyeti ben bilemem bir tek Allah bilir ama dedikleri doğru .
    Cevapla
  • VATANDAŞ 3 yıl önce Şikayet Et
    senin gibilerin Türkiye'den özür dileme HAKKI YOK.
    Cevapla
  • hakan 3 yıl önce Şikayet Et
    bayrak indirmek suc kuran yakmak peygambere Allaha hakaret serbest
    Cevapla
  • Henri 3 yıl önce Şikayet Et
    Sen anlaman bir bayrağin yurdun olmadıgından
  • Ayça 3 yıl önce Şikayet Et
    Hayır kesinlikle yalan söylüyor..Görüntülerde bayrağı almaya değil yırtarcasına koparması net olarak gözüküyor.Ama bu kadın çocuğunun durumu sebebiyle kafayı yemiş olma ihtimali olasılığı var.Ya da,fakr ve aciziyetinden dolayı devlete düşman olmuş olabilir.Ama pkk falan gibi bir durumu olmayabilir.Bence kesinlikle yardım edilmeli ve mağduriyeti giderilmeye çalışılmalı..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.