İstanbul

İstanbul’da akılalmaz olay: Küçük kız okul arkadaşları tarafından hastanelik edildi

19:39 11 Kasım 2022 30 Yorum Var
İstanbul’da akılalmaz olay: Küçük kız okul arkadaşları tarafından hastanelik edildi

İstanbul'un Ataşehir ilçesindeki bir ortaokulda akılalmaz bir olay yaşandı. 10 yaşındaki ortaokul öğrencisi Ö.M. sınıf arkadaşları tarafından darp edilerek hastanelik edildi. Küçük kızın vücudunda kırıklar oluştu.

Ataşehir'deki bir ortaokulda 3 Kasım Perşembe günü, 5'inci sınıf öğrencisi Ö. M.'nin beden eğitimi dersinde, sınıf arkadaşı ve üst sınıftan bir grup öğrenci tarafından darbedildiği iddia edildi.

ÇIĞLIKLAR ATARAK ANNESİNDEN YARDIM İSTEDİ

Ö.M., annesini arayıp yardım istedi. Anne Deniz M., telefonda kızının çığlıklarını duyunca, taksiyle okula gitti. Sağlıkçı olduğu için de ilk müdahaleyi okulda yaptı. Daha sonra kızını hastaneye götüren anne darp raporu aldı. Çocuğunu okuldan aldırdığını söyleyen Deniz M., yaşananları anlattı.

'ANNE YETİŞ BENİ DÖVÜYORLAR'

Kızının beden eğitimi dersinde darbedildiğini iddia eden Deniz M., "O sırada derste öğretmen yokmuş. Kızım öğretmen bulamayınca hemen beni arayıp, 'Anne yetiş, beni dövüyorlar, pantolonum yırtıldı' dedi.

'KIZIMIN DÖVÜLME SESLERİNİ DUYDUM'

Anne Deniz M., "Darp esnasında telefon yere düşüyor ve ben kızımın dövülme seslerini duydum. Hemen taksiye binip okula gittim. O telaşla çocuğumu aradım. Kızımı döven diğer öğrenciyi buldum, neden böyle bir şey yaptıklarını sordum. Okulun kamera kayıtları var, çocuklara temas etmeden durumu sordum. Çocuğumu o halde görünce, sağlık çalışanı olduğum için ilk müdahaleyi ben yaptım, parmağının kırıldığını anladım. Sonra hastaneye götürdüm ve darp raporunu aldım" dedi.

'KIZIM OKUL YÖNETİMİ TARAFINDAN SUÇLANMIŞ'

Kızının darbedilmesiyle ilgili polise giderek şikayetçi olacağını söyleyen Deniz M., "Olaydan sonra kızım okula devam etti. Kızım okul yönetimi tarafından beni arandığı için suçlanmış. Beni de okula koşarak girdiğim için suçluyorlar. Benden özür beklediler." dedi.

'DARP RAPORUNU YALANLADILAR'

Kızı darp edilen anne Deniz M., "Ortaokul öğrencisi Kızım 2 doktor tarafından muayene edilip, parmağının kırıldığı, saçlarının koparıldığı, dizlerinin kanlar içerisinde olduğu rapor edildi. Bu raporu bile yalanladılar ama, basın mensuplarına haber verdiğimi söylediğimde Müdür Bey beni arayıp özür diledi." diye konuştu.

'ÇOCUĞUMU KEMİK AĞRISINDAN İĞNEYLE UYUTUYORUM'

Benim çocuğumun raporlu olduğu ağızlarına bile alınmadı. Çocuğumu günlerdir kemiklerinin ağrısından, iğneyle uyutuyorum. Böyle bir adaletsizlik var mı? Sizden adalet bekliyorum. Müdür bana, 'Sizin zararınız neyse karşılayalım' diyor. Yasal yollarla adaleti arayacağım. Çocuğumun psikolojisi bozuldu" diye konuştu.

YORUMLAR

30 Yorum Var
  • Yakup Mil 1 yıl önce Şikayet Et
    Kısasta hayır vardır, şiddet gösterenlere de aynısı yapılırsa bir daha kimse şiddete meyletmez
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • iso 1 yıl önce Şikayet Et
    Okullarda çeteleşme var ufacık kızlar bile çeteler kuruyor. Öğretmenleri dinleyen yok öğretmenlerin bir yetkiside yok onlarda biraz müdahale etseler veliler tepki gösteriyor. Okulda şiddet işleyen çocuk mutlaka okuldan uzaklaştırılmalı gerekirse velisine para cezası kesilmeli ki caydırıcı olsun.
    Cevapla
  • Ysn 1 yıl önce Şikayet Et
    Ya Allah aşkına öğretmenler ve okul yinetimi her zaman okuldaki olan olumsuzlukları ve olayları ne hikmetse saklıyor orfbast ediyor hep haksız olanin yanında sicilleri bozulmasın kime ne olursa olsun .sakin medya duymasin
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • aaa 1 yıl önce Şikayet Et
    sonuna kadar hakkini ara InshaAllah Beden eğitiminde cocuklar kesinlikle yalnız birakilmamali. Benim kızımda sozlu olarak hakarete uğradı ve psikolojisi bozuldu yine beden eğitimi dersinde ve öğretmenler söylemese de kızıma inanmak istemediler beden eğitimine girmek istemediğini düşündüler ama ben çizimi bildigim icin inandım ve sonunda dizimin doğru söylediği de ortaya cikti şükürler olsun. (benim olayın yurtdisinda gerçekleşti Turkiye de degil)
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Fahri 1 yıl önce Şikayet Et
    Öğretmen ne yapsın. Çocuğa kızsan veli akşam seni arayıp çocuğma niye kızdın diyor. Veliler artık kendi işllerini kendileri halleder oldu.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.