İstanbul

İstanbul’da akılalmaz olay: Küçük kız okul arkadaşları tarafından hastanelik edildi

19:39 11 Kasım 2022 15 Yorum Var
İstanbul’da akılalmaz olay: Küçük kız okul arkadaşları tarafından hastanelik edildi
İÇERİĞİN DETAYI

YORUMLAR

15 Yorum Var
  • Yakup Mil 1 yıl önce Şikayet Et
    Kısasta hayır vardır, şiddet gösterenlere de aynısı yapılırsa bir daha kimse şiddete meyletmez
    Cevapla
  • iso 1 yıl önce Şikayet Et
    Okullarda çeteleşme var ufacık kızlar bile çeteler kuruyor. Öğretmenleri dinleyen yok öğretmenlerin bir yetkiside yok onlarda biraz müdahale etseler veliler tepki gösteriyor. Okulda şiddet işleyen çocuk mutlaka okuldan uzaklaştırılmalı gerekirse velisine para cezası kesilmeli ki caydırıcı olsun.
    Cevapla
  • Ysn 1 yıl önce Şikayet Et
    Ya Allah aşkına öğretmenler ve okul yinetimi her zaman okuldaki olan olumsuzlukları ve olayları ne hikmetse saklıyor orfbast ediyor hep haksız olanin yanında sicilleri bozulmasın kime ne olursa olsun .sakin medya duymasin
    Cevapla
  • aaa 1 yıl önce Şikayet Et
    sonuna kadar hakkini ara InshaAllah Beden eğitiminde cocuklar kesinlikle yalnız birakilmamali. Benim kızımda sozlu olarak hakarete uğradı ve psikolojisi bozuldu yine beden eğitimi dersinde ve öğretmenler söylemese de kızıma inanmak istemediler beden eğitimine girmek istemediğini düşündüler ama ben çizimi bildigim icin inandım ve sonunda dizimin doğru söylediği de ortaya cikti şükürler olsun. (benim olayın yurtdisinda gerçekleşti Turkiye de degil)
    Cevapla
  • Fahri 1 yıl önce Şikayet Et
    Öğretmen ne yapsın. Çocuğa kızsan veli akşam seni arayıp çocuğma niye kızdın diyor. Veliler artık kendi işllerini kendileri halleder oldu.
    Cevapla
  • Mms 1 yıl önce Şikayet Et
    Burada olayı tek taraflı dinliyorsunuz... Hemen öğretmenlere müdürlere dava açın zaten... Çocuklarını bu hale getiren velilerin hiç suçu yok tabi... Öğretmenlerin okul personelinin sorumluluğu var yetkisi yok... Ne yapacak personel dokunamaz bagiramaz kizamaz düşük not bile veremez sınıfta bırakamaz ceza veremez kavgayı bile ayıramaz...
    Cevapla
  • MUSTAFA 1 yıl önce Şikayet Et
    öğretmenler müdürler, kendilerini kral zannediyorlar, herkes görevini yapacak. öyle akşama kadar masada oturup çay iç diye sana maaş vermiyor bu devlet. Yapamıyorsan o makamları işgal etme. Ne güzel devlete kapağı attık oh ne rahat.
    İlk beğenen sen ol
  • 16brs59 1 yıl önce Şikayet Et
    Geçmiş olsun ALLAH acil şifalar versin inşaALLAH
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    öğretmene değer vermezseniz toplumun tüm üyeleri değersizleşir. öğretmen biraz sesini yükseltse yapmayın etmeyin diye hemen saldırdığınız için artık öğretmenler de karışmak istemiyor bu tür şeylere. öğretmenin ekonomik ve milli, manevi değeri yükselirse ancak okullar düzelir. yoksa kimse insiyatif almak istemez velilerin saldırganlığına karşı. hangi birini eğitecekler
    Cevapla
  • Sinem YILDIRIM 1 yıl önce Şikayet Et
    öğretmen öğrenciyi değersizleştirmiş çocuklarımızı kimlere emanet ediyoruz idareye en ağır cezanın verilmesi lazım.
    İlk beğenen sen ol
  • murat dılekoglu 1 yıl önce Şikayet Et
    kardesım gecmış olsun bu okul yönetımını makemeye ver peşını bırakma
    Cevapla
  • ORMANCI 1 yıl önce Şikayet Et
    "Ağaç yaşken eğilir". Lakin eğri ağacın dibindeki fidanı doğrultmak mümkün mü? Öğretmen ne yapsın? müdür ne etsin? Çooook serbestlik, belki de başıboşluk, amiyane tabirle ipsizlik var. Olan edepli ve çalışkan öğrencilere ve dolayısıyla memleketimizin geleceğine oluyor.
    Cevapla
  • Sahici 1 yıl önce Şikayet Et
    Hem İl Milli Eğitim Müdürlüğüne hem Okul yönetimine hem maddi ve hem manevi olarak iki ayrı kuruma tazminat davası açın. Yönetimler silsile olarak sorumludur.
    Cevapla
  • Vanli 1 yıl önce Şikayet Et
    Keşke öğretmenler topluma örnek birey oluncaya kadar eğitime tabi tutulsa. Dürüstlük merhamet ahlak ve insanlık gibi dersler alsalar ne güzel olacak.
    Cevapla
  • Mmss 1 yıl önce Şikayet Et
    Ailelerin bu eğitimi alıp çocuklarını bu şekilde egitmeleri gerek
    İlk beğenen sen ol
  • Alperbaturalp 1 yıl önce Şikayet Et
    Öncelikle liyakatsız atanan müdürleri temizleyin. Okullarda ne zaman böyle benzer olaylar olsa müdür hemen asıl mağdur olanı suçlayıp örtbas etme peşine düşer. Hak aramasını bilmeyen vatandaş ne yapacak. İyiki basın var. Vicdan be vicdan. Mağdurun yanında yer alarak, suçluların cezalandırılması için biraz çaba gösterin.
    Cevapla
  • Ahmet42 1 yıl önce Şikayet Et
    Oğlum bu yıl 1nci sınıfa başladı. Kendi sınıfından bir kız öğrenci ve oğlum 3ncü sınıftaki öğrenci grupları tarafından darp edildi, boğazı sıkılarak ölümle tehdit edildi. Çocukların oynadıkları bir oyun ve çizgi film nedeniyle bu tür davranışlar sergiledikleri söylendi. Ama durum çok tehlikeli hal almaya başladığı aşikar...
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Okullar ne öğretiyor diyeceğimize aileler nasıl eğitiyor demeli. Okullar gerekli öğretimi veriyor zaten.
    Cevapla