İzmir

Torbalı, Ödemiş ve Bornova'daki hastaneler gelecek ay açılacak

17:09 14 Ağustos 2017
Torbalı, Ödemiş ve Bornova'daki hastaneler gelecek ay açılacak

AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, Torbalı ve Ödemiş Devlet Hastanesi ile Bornova Trafik Hastanesi'nin eylül ayında açılacağını bildirdi.

Sürekli, yaptığı açıklamada, Konak'ta taksi şoförlerini, Dr. Behçet Uz Çocuk Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesini ziyaret ettiğini belirtti.

Hasta ve sağlık çalışanlarıyla sohbet eden Sürekli, AK Parti hükümetleri döneminde İzmir'de sağlık yatırımlarının sürekli arttığını kaydetti.

Sürekli, millete hizmet etmek için siyaset yaptıklarını aktararak, "AK Parti iktidarının en başarılı hizmet alanlarından biri olan sağlık hizmetlerinin bugün bulunduğu seviyeyi devam ettirerek, çıtayı daha yukarıya taşıyarak, hizmetlerin gelişmesine katkı sağlamak için elimizden geleni gece gündüz yapacağız. Milletimize karşı olan hizmet borcumuzu bu şekilde ödemiş olacağız. Bu kapsamda Torbalı, Ödemiş ve Bornova Trafik Hastanesi eylül ayı içinde hizmete girecek." ifadelerini kullandı.

Ekonominin güçlenmeye devam ettiğini kaydeden Sürekli, açıklamada şunları belirtti:

"15 Temmuz'daki hain darbe girişimine rağmen 2016 ve 2017'de büyüme sürdü. 2016 yılında hükümetimiz yerinde ve doğru tedbirler aldı. Bu tedbirler ülkemizin büyük badireleri kısa sürede atlatmasına olanak tanıdı. Bu sayede 2017'ye de güçlü bir başlangıç yaptık ve yüzde 5 büyüme performansını yakaladık."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.