İzmir

Karabağlar'da kadınlara özel halk günü

10:02 09 Ekim 2018
Karabağlar'da kadınlara özel halk günü

AK Parti Karabağlar İlçe Kadın Kolları Başkanı Serap Eyce, başkanlık bünyesinde sadece kadınların gelip konuşabileceği özel bir halk günü düzenleme kararı aldığını ifade etti.

Eyce, yaptığı açıklamada, gün içinde değişik zamanlarda vatandaşların ve özellikle kadınların yoğun telefon görüşmeleri ve yüz yüze görüşme istekleriyle karşı karşıya kaldıklarını belirtti.

Bu kapsamda Karabağlar İlçe Kadın Kolları olarak başkanlık bünyesinde sadece kadınları gelip, konuşabileceği bir özel halk günü düzenleme kararı aldıklarını dile getiren Eyce, şunları kaydetti:

"Siyasetin yoğunluğu içinde, özel olarak onlarla ilgilendiğimiz zamanlar çok az oluyor ve bu da bizi üzüyordu. Biz de yönetimimle birlikte karar alıp, tıpkı ana kadememizin yaptığı gibi, sadece kadınlarımızın gelip, bizlerle görüşebileceği bir özel halk günü yapmaya karar verdik. Kadınlarımızın, her ortamda, herkese anlatabileceği şeyler olduğu gibi, bazı durumlarda biz kadınlara anlatabileceği şeyler de vardır. Biz bu özel halk gününde, bir nevi kadın kadına oturup, onların sorunlarını, isteklerini dinleyeceğiz. Gücümüz yettiği kadar kendimiz, yetmediğinde İlçe Başkanımız Sayın İrfan Doğruca’nın biz kadınlara her zaman gösterdiği doğal desteğini alarak onları mutlu etmeye çalışacağız."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.