İzmir

Kocaoğlu'ndan MHP'ye ziyaret

14:34 07 Kasım 2018
Kocaoğlu'ndan MHP'ye ziyaret

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, MHP İzmir İl Başkanlığını ziyaret etti.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin'i ziyaret ederek, görevinde başarılar diledi.

Yaklaşan yerel seçim sürecinde centilmence bir yarış yaşanmasını dileyen Kocaoğlu, "Ben her seçim arifesinde siyasi partilerin il başkanlarını ziyaret ediyorum. Belediyenin salonları dahil olmak üzere sahip olduğu imkanların siyasi partilerimizin kullanımına açık olduğunu hatırlatmak istiyorum. Çünkü bu imkanlar bizim değil İzmirlilerin. 15 yıldır olduğu gibi bu seçim sürecinin de birbirimizi kırmadan, kardeşçe geçmesini diliyorum. Zaten sizin de bu konudaki hassasiyetinizi biliyorum." ifadelerini kullandı.

Kocaoğlu, 15 yıldır sürdürdüğü belediye başkanlığı görevine kendi arzusu ve ailesinin desteğiyle aday olmama kararı aldığını aktararak, siyasetin bir bayrak yarışı olduğu bilinciyle vatandaşa hizmet etmek için çalıştığını kaydetti.

MHP İzmir İl Başkanı Şahin ise nazik ziyareti ve iyi dilekleri nedeniyle Başkan Kocaoğlu'na teşekkür ederek, "Çok tecrübeli bir siyasetçisiniz. Uzun zamandır şehrimize önderlik ettiniz. İnşallah bundan sonra kentimiz için hayırlı olur." değerledirmesinde bulundu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.