İzmir

İlçede alarm! Önce Sağlık Müdürü ardından doktor eşi öldürüldü!

06:31 30 Aralık 2019 21 Yorum Var
İlçede alarm! Önce Sağlık Müdürü ardından doktor eşi öldürüldü!

İzmir’in Torbalı ilçesinde Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Park’ın öldürülmesinin ardından bir doktor eşi daha evinde öldürüldü. İki olayın birbiri ile benzerlik göstermesi akıllarda soru işaretleri oluşturdu. Hareketli dakikaların yaşandığı ilçede polis alarma geçti.

İlk olay Ertuğrul Mahallesi Dost Yunus Sitesi’nde bulunan bir evde meydana geldi. İddiaya göre, Torbalı İlçe Sağlık Müdürü Dr. Fuat Mehmet Park (53), evine giren hırsız ile karşılaştı. Dr. Fuat Mehmet Park’ı gören ve kimliği belirlenemeyen hırsız ateş ederek olay yerinden kaçtı.

Kanlar içerisinde yere yığılan Dr. Park, ağır yaralandı. Çevre sakinleri durumu polis ve 112 Sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Dr. Park’ı ambulansla Torbalı Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Dr. Fuat Mehmet Park, hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtulamayarak hayatını kaybetti.

CERRAHIN EŞİ DE ÖLDÜRÜLDÜ

Öte yandan, ilçeden bir cinayet haberi daha geldi. Alpkent Mahallesi 1032. sokakta bulunan Baran Apartmanı’nda yaşayan Torbalı Devlet Hastanesi doktorlarından cerrah Harun Gülcemal’in eşi Hatice Gülcemal de öldürüldü. İki olayın birbiri ile benzerlik göstermesi akıllarda soru işaretleri bıraktı. Polis olayla ilgili incelemeleri sürdürürken, saldırganlarla ilgili yakalama çalışması başlatıldı.

Polisi ağır yaraladı, iki saldırgan aranıyor

Bu olayların ardından İzmir Emniyet Müdürlüğü ekipleri adeta alarma geçti. Polis, yaklaşık 700-800 metre mesafede işlenen 2 cinayet arasında ilişki olabileceği şüphesiyle soruşturmayı bu yönde genişletti.

Peş peşe yaşanan iki cinayetin ardından İzmir Valisi Erol Ayyıldız ile Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın Torbalı İlçe Emniyet Müdürlüğüne gelerek soruşturma hakkında bilgi aldı.
Öte yandan, saldırganın izi tespit edildi ve Yazıbaşı Mahallesi’nde bulunan bir otelde olduğu belirlendi. Ekipler otelin çevresinde geniş güvenlik önlemleri aldı. Burada polis ve jandarmanın teslim ol çağrısına uymayan şahıs ile polis arasında çatışma çıktı. Çatışmada bir polis ağır yaralandı. Zanlının ise çatışmada ayağından yaralandığı belirlendi. Ayağından yaralanan şahıs otelin alt katında bulunan marketin pencere camını kırarark, arka taraftaki araziye kaçtı. Ağır yaralanan polis memuru Yaşar Kahırlı (35), Torbalı Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Hayati tehlikesi olduğu öğrenilen polis memuru Kahırlı, buradan Dokuz Eylül Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi.

Zanlı, polisler tarafından her yerde aranırken, Dr. Harun Gülcemal’in yaklaşık bir hafta önce Torbalı Devlet Hastanesinde bir hasta yakını tarafından saldırıya uğradığı öğrenildi.
Ağır yaralanan polisin ise tedavi altına alındığı öğrenildi.

Olayla ilgili başlatılan geniş çaplı soruşturma ve zanlıyı arama çalışmaları sürüyor.

YORUMLAR

21 Yorum Var
  • Alper 4 yıl önce Şikayet Et
    Hirsizlikla ilgisi yok saglikta siddetle ilgili bir olay yalan haber yapmayin
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • medo 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu ölen iki kişinin katili, bilinen on yedi sabıkası olan birini salıp sokaklar da dolaşmasına izin veren hakim ve savcılardır. Sakın kanunlar böyle, yasalar böyle demesinler. İşlerine geldi mi üften püften suçlara onlarca yıl ceza isterler. Çocuğuna terlik atan anneye terörist muamelesi yapıp iki yıl, dört yıl ceza verirler.
    Cevapla
  • C.Türk 4 yıl önce Şikayet Et
    Yeter artık!! damı Halk,a sunun!? Zaten bizi AB,ye almayacaklar! ...Halk,dan idam kararı çıktımı Buna Kimse bir şey diyemez!? İnsanlar canını sokakta bulmadı?.
    Cevapla
  • Siirtli 4 yıl önce Şikayet Et
    Adam öldürüyor, polisle çatışıyor, polise yani devlete yani hepimize sıkıyor; yarali yakalanıyor ve hapiste kral gibi çalışmadan yaşayacak ve siz buna adalet diyeceksiniz. Yaw he hee hee
    Cevapla
  • Vatan 1 4 yıl önce Şikayet Et
    Polis iyice saçmaladı, ikişiyi vuruyor katil sonra polisi yaraliyor, ama polis ne yapiyor öldürmüyor bu ne saçmalık.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.