İzmir

İlçede alarm! Önce Sağlık Müdürü ardından doktor eşi öldürüldü!

06:31 30 Aralık 2019 15 Yorum Var
İlçede alarm! Önce Sağlık Müdürü ardından doktor eşi öldürüldü!
İÇERİĞİN DETAYI

YORUMLAR

15 Yorum Var
  • Alper 4 yıl önce Şikayet Et
    Hirsizlikla ilgisi yok saglikta siddetle ilgili bir olay yalan haber yapmayin
    Cevapla
  • medo 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu ölen iki kişinin katili, bilinen on yedi sabıkası olan birini salıp sokaklar da dolaşmasına izin veren hakim ve savcılardır. Sakın kanunlar böyle, yasalar böyle demesinler. İşlerine geldi mi üften püften suçlara onlarca yıl ceza isterler. Çocuğuna terlik atan anneye terörist muamelesi yapıp iki yıl, dört yıl ceza verirler.
    Cevapla
  • C.Türk 4 yıl önce Şikayet Et
    Yeter artık!! damı Halk,a sunun!? Zaten bizi AB,ye almayacaklar! ...Halk,dan idam kararı çıktımı Buna Kimse bir şey diyemez!? İnsanlar canını sokakta bulmadı?.
    Cevapla
  • Siirtli 4 yıl önce Şikayet Et
    Adam öldürüyor, polisle çatışıyor, polise yani devlete yani hepimize sıkıyor; yarali yakalanıyor ve hapiste kral gibi çalışmadan yaşayacak ve siz buna adalet diyeceksiniz. Yaw he hee hee
    Cevapla
  • Vatan 1 4 yıl önce Şikayet Et
    Polis iyice saçmaladı, ikişiyi vuruyor katil sonra polisi yaraliyor, ama polis ne yapiyor öldürmüyor bu ne saçmalık.
    Cevapla
  • usta 49 4 yıl önce Şikayet Et
    yakalandı mı devlet onu besleyecek hemde öldürülenlerin ailesinden kesilen vergilerle yarın başka bir hükümet gelecek af çıkartacak ve serbest kalacak. İdam idam hemde bu işe karışan kimler varsa acımayacaksın ki içimizde ki yangın azıcıkda olsun dinsin.
    Cevapla
  • Adem 4 yıl önce Şikayet Et
    Kokusu çıkar yakında. Niye doktoru öldürmemişte kaç yüz metre gidip evdeki karısını öldürmüş?
    Cevapla
  • nasıl okuyorsun 4 yıl önce Şikayet Et
    2 sinide öldürmüş arayla
    İlk beğenen sen ol
  • Ülkeci 4 yıl önce Şikayet Et
    Poilisin yetkisi daraltırsan, polis her görevinde operasyonunda acaba beni mesleğimden ederlermi korkusuyla müdahalede tereddüt yaşar. Savcıya polisi ezdirirsen, polis hep korkarak tereddüt ederek olaylara müdahalede zafiyet yaşar. Polisis azarlayan savcı olduğu müddetçe açoğa alan vali olduğu müddetçe bu böyle devam edecektir. Polise ver yetkiyi kötüye kullanan olursa müdahale et. Ama yetkisiz polis aciz polistir bunu unutmamak lazım. Sayın İçişleri bakanım siz buna da el atarsınız.
    Cevapla
  • kadir 4 yıl önce Şikayet Et
    Adalet yetersiz cezalar caydırıcı değil polisin yakaladığını hakimler tutuksuz yargılanmak üzere salıyor daha ağır daha caydırıcı ibretlik cezalar olması gerekiyor.
    Cevapla
  • kerimoğlu 4 yıl önce Şikayet Et
    Husumetli biridir. Polis öldürse suç yaralı kaçırsa suç.
    Cevapla
  • İsmail hakli 4 yıl önce Şikayet Et
    Avrupadada böyle değil.bu durum Türkiyede.hic kimse işinin ehli değil.diploma cenneti.herkesin üniversite diploması var .meslek yok.odiplomalari tuvalete assaniz orada dahi gecersiz .bir Avrupa polisi dur deyince duracaksin.durmassan affiyok kurşunu yersin.kim olursa olsun.
    Cevapla
  • Vatan 1 4 yıl önce Şikayet Et
    isimsiz arkadaş, bende avrupada yaşıyorum ama senin dediğin tam gecersiz. Daha 6ay önce otomobille durmadı diye 21yasindaki genci polis vurdu öldürdü, daha çook örnek var, sen hangi avrupada yaşıyon.
    İlk beğenen sen ol
  • Isimsiz 4 yıl önce Şikayet Et
    İsmail bey siz galiba eski Avrupa Türkiyeyi karıştırıyorsunuz. Bende Avrupada yaşıyorum ve Avrupanın batışını görüyorum. Okullarda eytim yok, işsiz çoğalıyor, hastaneler mikrop içinde, emeklilik az kimse geçinemiyorum, dahasida var saysam bitmez. Sen polisini kayiriyorsun tamam şimdiye kadar hep iyi polislen karşılaşdim ama onlarda sen yaralanmadığın mütdec hiç bir yardım yapmıyor. İlle ya ölecen yada hastanelik olaca ki polisi Bi büyük ceza yasin. Sen Türkiyene kurban ol. Sapık her yerde sapikdir
  • Murat 4 yıl önce Şikayet Et
    git orda yaşa. avrupada polis göçmenleri dövüp bize gönderiyor, gazeteci çelme takıyor, sivillerle korumakla görevli asker düşmana teslim ediyor. leş yeyici çürümüş Avrupa değerleri çom meraklıysan git orada yaşa
  • dede korkut 4 yıl önce Şikayet Et
    ilerici aşk...gerici cinayet...
    Cevapla
  • muammer 4 yıl önce Şikayet Et
    yaralı adamın kaçması biraz garip geldi.hem otelin etrafını çevir hem de adamı kaçır.garip bir durum yok mu.
    Cevapla
  • ismayıl 4 yıl önce Şikayet Et
    hastahanede vefat eden bayanın intikamı için hem bashekimi hemde cerrahın eşini haince katletmişler.ayrıca polisimizi yaralamışlar.azmettirenler ve katillere en ağır ceza verilsin .
    Cevapla
  • hasanpasa 4 yıl önce Şikayet Et
    hastanelerde insan gibi muayne olamıyoruz hastaneler pratisyen dolu uzmanlar özellerde özellerde çok pahalı aciller aşırı kalabalık bu şarlar altında insan cinnet geçirmemesi elde değil geçen bende eyüp acilde sinirlerim bozuldu
    Cevapla
  • Ayşeyıldız 4 yıl önce Şikayet Et
    Yinede insan öldürmek için bir sebep değil , diğer devlet dairelerinde de sorun oluyor neden doktorlar öldürülüyor ? Kimse Allahın verdiği canı alamaz kim olursa olsun. Hastamelerde Düzgün muayene olamamak doktorların suçu değil ki, o kadar çok iş yükü var ki... Bir süre sonra onlar da yoruluyor hiç bu açıdan baktınız mı?
  • Misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    Acaba neden kalabalık? Burun akıntısıyla acile gelen insanımızdan dolayı olmasın? Böylece “gerçek acil”ler sırada bekliyor. Yazık değil mi? Acil doktoru ne yapsın? Acile gelen hastaların sadece %5-10unun gerçek acil olduğunu biliyor musunuz? Acilleri sağlık ocağı gibi kullandığımız sürece bir gün o sırada bekleyen gerçek acil biz olabiliriz!