Karaman

Karaman'da sokak köpeği dehşeti: Bir kadının boğazını parçalayıp öldürdü

14:56 05 Ekim 2022 76 Yorum Var
Karaman'da sokak köpeği dehşeti: Bir kadının boğazını parçalayıp öldürdü

Karaman'da yaşanan olayda başıboş sokak köpeğinin saldırısına uğrayan 65 yaşındaki Duru Berk olay yerinde hayatını kaybetti.

Olay, sabah saatlerinde Karaman’ın Kazımkarabekir içesine bağlı Sinci köyünde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, 65 yaşlarındaki Dudu Berk, evinin önünde ekmek kırıntıları yiyen köpeğin yanına yaklaşmasıyla köpeğin saldırısına uğradı. Köpeğin yaşlı kadını yere yatırdığını gören köy sakinlerinden Ahmet Yeniel taşla müdahale etse de başarılı olamadı. Daha sonra Yeniel köyden Olcay Berk isimli kişiyi arayarak getirdiği tüfekle köpeği vurarak etkisiz hale getirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık görevlileri yaptığı kontrolde kadının hayatını kaybettiğini belirledi. ilk belirlemelere göre yaşlı kadının boğazından ve kafasından ısırıldığı öğrenildi.

Yok böyle vicdansızlık! Köpeğini çocukların üstüne salıp dehşet saçtıYok böyle vicdansızlık! Köpeğini çocukların üstüne salıp dehşet saçtı

KÖPEĞİ SİLAHLA VURARAK ETKİSİZ HALE GETİREBİLDİLER

Olay anında orada bulunan Ahmet Yeniel yaşanan olayı şöyle anlattı, “Ben ekin ekmeden geliyordum. Sağ tarafıma baktığımda köpeği gördüm. Köpek kadını yere yatırmıştı, ben motorla yanaştım oraya köpeğe taş vurmaya çalıştım. Motorun üzerine çıktım bu arada kadın zaten ölmüş. Olcay Berk’i aradım. Silah getir uzaklaştıralım diye. Silahla köpeği vurarak etkisiz hale getirdik” diye konuştu.

Olay yerinde yapılan incelemenin ardından kadının cansız bedeni Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

YORUMLAR

76 Yorum Var
  • Van 1 yıl önce Şikayet Et
    Dayımın yıllarca baktığı köpek vardı bekçi köpeği tehlikeli pitbul değil isimlerini bilmem ama kısa ayaklı uzun suratlı bir köpekti bir gün küçük dayım oğluna saldırınca dayım köpeği öldürüp gömdü.
    Cevapla
  • Cennet 1 yıl önce Şikayet Et
    İyi yapmış adam köpeği vuraraktan.yazik kadina ailesi cok üzülmüştür.kimin anası kimin esiydi acaba.uzucu bir durum
    Cevapla
  • İnsan 1 yıl önce Şikayet Et
    Yazıklar olsun. Bir insanın canı bu kadar ucuzmu Bu gün bir köpek kadar insanın değeri kalmamış
    Cevapla
  • Körfezli 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu gün mahallemizde sağlık ocağına muayeneye gittim gözümle gördüm İzmit Tepeköy sağlık ocağı çuvallar dolusu kedi köpek maması her yerde kedi köpek bu sevgi değil bence hastalık hastalık hastalık sağlık ocağı içini bahçesini gidin görün isterim.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Bende köpek mamalarındsn şüphelenenlerdfnim yada farklı bir yöntemle azgınlaştırılıyorlar normal mi son zamanlar da hiç niymeyen vakalar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.