Karaman

Karaman'da sokak köpeği dehşeti: Bir kadının boğazını parçalayıp öldürdü

14:56 05 Ekim 2022 15 Yorum Var
Karaman'da sokak köpeği dehşeti: Bir kadının boğazını parçalayıp öldürdü
İÇERİĞİN DETAYI

YORUMLAR

15 Yorum Var
  • Van 1 yıl önce Şikayet Et
    Dayımın yıllarca baktığı köpek vardı bekçi köpeği tehlikeli pitbul değil isimlerini bilmem ama kısa ayaklı uzun suratlı bir köpekti bir gün küçük dayım oğluna saldırınca dayım köpeği öldürüp gömdü.
    Cevapla
  • Cennet 1 yıl önce Şikayet Et
    İyi yapmış adam köpeği vuraraktan.yazik kadina ailesi cok üzülmüştür.kimin anası kimin esiydi acaba.uzucu bir durum
    Cevapla
  • İnsan 1 yıl önce Şikayet Et
    Yazıklar olsun. Bir insanın canı bu kadar ucuzmu Bu gün bir köpek kadar insanın değeri kalmamış
    Cevapla
  • Körfezli 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu gün mahallemizde sağlık ocağına muayeneye gittim gözümle gördüm İzmit Tepeköy sağlık ocağı çuvallar dolusu kedi köpek maması her yerde kedi köpek bu sevgi değil bence hastalık hastalık hastalık sağlık ocağı içini bahçesini gidin görün isterim.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Bende köpek mamalarındsn şüphelenenlerdfnim yada farklı bir yöntemle azgınlaştırılıyorlar normal mi son zamanlar da hiç niymeyen vakalar
    Cevapla
  • mahfi 1 yıl önce Şikayet Et
    insanları kanunla korkutuyorlar halbuki kanunlar insanları rahatı için va ama gene merak ediyorum ya konulan kanunlar yanlışsa ne olacak? şimdi bu kadının hesabını kim verecek, suçlu kim? devlet mi, belediye mi? yoksa köpeğin kendisi mi? Yoksa hayvan hakları savunucuları mı? ben açık açık söyleyeyim bir köpek bana böyle saldırısa oracıkta öldürürüm. İnsan köpekten üstündür.
    Cevapla
  • zafer gülten 1 yıl önce Şikayet Et
    osmanlı,dediğin alet var piyada yıllardan beri---şarjlı,elekro şok aleti-150-200 tl civarı şimdi.alınamıyacak birşey değil. emekli olmadan İzmir de vardiyalı işte çalışıyor,köpek dolu yerlerden geçiyordum devamlı,köpekleri kaçırmaya aletin sesi bile yetiyordu,en azgın köpek bile ürküyordu çalıştırıp gösterince. insanımız cahil,bu gibi kolaylıklardan haberi yok,o aleti alamasa bile cebinde keskin spey bir kolanya yada oda kokusu gibi birşey taşısın,köpek sürüsü gördümü sıksın,köpeklerin burnu hassas olduğundan kokudan kaçar hepsi.
    Cevapla
  • Çakıl 1 yıl önce Şikayet Et
    Kedi maması köpek maması kartelinin tuzaklarıne millet düştü hayvan hakları diye diye. Bir insanın yaşaması için dünyadaki tüm köpekler ölmesi gerekiyorsa ölür. Akıl tutulması yaşanıyor. Kıyamet kopacağı zaman tüm evcil hayvanlar vahşileşip insanları ısıracak. Dünyada ölen Son 2 kişi koyunlar tarafından öldürülecek. Biraz hadis okuyun.
    Cevapla
  • akın 1 yıl önce Şikayet Et
    yazıklar olsun bir insanın köpek kadar değeri yok mu nedir bu köpek sevicilerin sarhoşluğu anlamıyorum
    Cevapla
  • Ismail 1 yıl önce Şikayet Et
    Basi bos gezen köpeklere azginlik icin ilac veriyorlar diye süpheliniyorum.
    Cevapla
  • Yurtsever58 1 yıl önce Şikayet Et
    Avrupa da kedi de bile çip var biz böyle nasil gireceğiz AB ye.?
    Cevapla
  • zafer gülten 1 yıl önce Şikayet Et
    iyide 65 yaşıma gelmiş,yemek yiyen yabancı bir köpeğe yanaşılmayacağını öğrenememişmi,köpek bulduğu bir lokma ekmeği elinden alacak sanıp ,yemeğini koruma içgüdüsüyle saldırmış,yani bi lokma -kuru ekmek- için-.suçlu ararsan sadece köpek değil,vatandaştan dünya para toplayıp sokak köpeklerine kuru mama alıp koymayı düşünmeyen,onları kısırlaştırıp çoğalmasını önlemeyen belediyelerde suçlu. belediye köpeklere kuru mama koysaydı köpek karnını doyurur,pısar bir köşe bulup yatar kimseye saldırmazdı.
    Cevapla
  • Emre 1 yıl önce Şikayet Et
    Sen veya yakının aynı şeyi yaşarsa yine bu yorumu yaparsın.
  • Alperen 1 yıl önce Şikayet Et
    Aynı şey senin başına gelse ne derdin acaba merak ediyorum birde zarar veren öldürülür.
  • Kimkio 1 yıl önce Şikayet Et
    Masum bir kadın ölmüş, ardından onu öğrenememiş mi bunu öğrenememiş mi gibi ifadeler taşlaşmış kalbi açık ediyor. Yazık!
  • Dghj 1 yıl önce Şikayet Et
    Kadın suçlu de de rahatla.insan hayatı herşeyden daha önemlidir
  • Karaağaç 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne derseniz deyin keşke bir insan öleceğine yüzbin köpek uyutulsaydı. Mesala senin çocuğun mu, yüzbin köpek mi. Dürüst ol.
  • Emeklidur 1 yıl önce Şikayet Et
    50 yıldan fazla oldu.Ben çocukken oturduğumuz köyün sağlık memuruna artık devlet mi verirdi bilmiyorum,zehiri yiyeceğe katar köpeklere verip öldürürdü.Bizim minnacık bir Gümüş'ümüz vardı onu da zehirledi.Bizim ve babamın canı sıkıldı.Biz köyde yabancıydık.Belli başlı ailelerin değil de garibanların köpeklerine veriyordu zehiri.Şimdiki köpek olaylarından yetkililer sorumludur.Bu insan ölümlerinde tüm ilgililer vebal altındadır.Bu cinayetlerin günahları üzerlerinedir.
    Cevapla
  • Konyalı 1 yıl önce Şikayet Et
    Sahipsiz köpekler uyutulsun.
  • C.Türk 1 yıl önce Şikayet Et
    Her zaman söylüyorum Sokaklardaki Başıboş Köpeklere birşeyler yediriyorlar? Saldırgan oluyorlar .. Sokaklara hayvanlar için yiyecek bırakanlar izlensin ?.
    Cevapla
  • Osman 1 yıl önce Şikayet Et
    Avrupa'nın sokak köpekleri sorununu nasıl çözdüğünü araştırın. Bundan 80-90 yıl önce milyonlarca köpeği itlaf ettiler ve kontrol altına aldılar. Çıkın gidin Avrupa'nın hiçbir ülkesinde sokak köpeği göremezsiniz. Ama şimdi biz itlaf etsek, başta itseverler ve Avrupalı yamyamlar olmak üzere hemen ortalığı ayağa kaldırırlar.
    Cevapla
  • Urfalıyam 1 yıl önce Şikayet Et
    Sahipsiz köpekler itlaf edilsin uyutulsun.