Kayseri

Kayseri Gazeteciler Cemiyetinden AK Parti'ye ziyaret

13:47 14 Ağustos 2018
Kayseri Gazeteciler Cemiyetinden AK Parti'ye ziyaret

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti yönetim kurulu, Ak Parti Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu'nu ziyaret etti.

İl başkanlığında gerçekleşen ziyarete Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Veli Altınkaya, yönetim kurulu üyeleri ve basın mensupları katıldı.

Ziyarette konuşan Altınkaya, Kayseri basının milli mücadeleden bugüne her zaman devletinin, milletinin yanında olduğunu söyledi.

15 Temmuz'da da darbeye karşı Kayseri ve Anadolu basınının yine milletinin yanında olduğunu belirten Altınkaya, "Bugünlerde de ülkemize yönelik ekonomik ambargo ve savaş olduğunu görüyoruz. Bu manada da Kayseri basını birliğimizin ve beraberliğimizin devam etmesi adına da üzerine ne düşerse bunu sonuna kadar yapacaktır." dedi.

Görevine yeni atanan Çopuroğlu'na hayırlı olsun temennisinde de bulunan Altınkaya, şöyle konuştu:

"İktidar partisinin il başkanısınız. Dolayısıyla sorunları olan, sıkıntıları olan meslek gurupları sizin kapınızı çalacaktır. Bizim sektörümüzün de sıkıntıları ve problemleri var. Daha önce seçim sürecinde bir dosya halinde taleplerimizi sunduk. Bundan sonraki süreçte de size ve kentimizi temsil eden milletvekillerimize detaylı bir dosya hazırlayıp vermeyi planlıyoruz."

Çopuroğlu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, görevde oldukları süre içerisinde basınla diyalog halinde olacak söyledi.

Gazetecilerin basın yoluyla, kendilerinin siyaset yoluyla Kayseri'ye hizmet etmek için buralarda görev aldıklarını ifade eden Çopuroğlu, sözlerini şöyle tamamladı:

"Bilindiği gibi Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatı ile görevlendirilmiş bulunuyoruz. Amacımız daha önceki yönetim anlayışına ilave olarak bazı beklentileri karşılamak adına çalışmalar yapacağız. Bu çerçevede geniş tabanlı bir yönetim kurulu oluşturmayı planlıyoruz ve bir aşamaya geldik. Bu hafta içerisinde yönetim kurulunu açıklayacağız. Kayseri'nin 1 milyon 350 nüfusu var ve kentimizde çok farklı bölgelerden ikamet eden insanlar var. Biz listeyi oluştururken bu unsurları da göz önüne alacağız."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.