İki sürücünün yarım saat arayla yaptığı kural ihlaline 920 bin TL ceza
Kayseri'nin Melikgazi ve Kocasinan ilçelerinde yarım saat arayla polisin "dur" ihtarına uymayan 2 sürücüye toplamda 920 bin TL idari para cezası uygulandı.
Edinilen bilgiye göre, Kocasinan ilçesine bağlı Osman Kavuncu Bulvarı üzerinde polis ekiplerinin "dur" ihtarına uymayan E.T., yönetimindeki 34 DTN 965 plakalı kamyonetle Ziya Gökalp Mahallesi Ihlamur Köprüsü üzerinde yakalandı.
Camide namaz kıldığı sırada öldürülmüştü! Katilin cezası belli oldu
Eskişehir'de 'otomobilim çalındı' ihbarı yaptı! Gerçek bambaşka çıktı
Köpekten kaçarken kamyonet çarpmıştı: Mahkemeden 10 milyon TL'lik hüküm

KAMYONET SÜRÜCÜSÜNE 685 BİN TL CEZA YAZILDI
Alkollü ve ehliyetsiz olduğu belirlenen sürücüye 685 bin TL idari para cezası yazıldı.
Gözaltına alınan E.T.'nin ehliyetine 5 buçuk yıl el konulurken, kamyonet 60 gün süreyle trafikten men edildi.

CİP SÜRÜCÜSÜNE 235 BİN TL CEZA UYGULANDI
Öte yandan, A.D., yönetimindeki 01 AUS 424 plakalı cip ise Melikgazi ilçesine bağlı Tacettin Veli Mahallesi İnönü Bulvarı üzerinde polis ekiplerinin "dur" ihtarına uymayarak, kaçtı.
A.D. kovalamaca sonucu Küçükali Mahallesi Kale Sokak üzerinde yakalandı.
Sürücüye "dur ihtarına uymamak", "alkollü araç kullanmak" ve "birden fazla tehlikeli şekilde şerit değiştirmek" gibi suçlardan toplamda 235 bin TL para cezası yazıldı.
Ayrıca A.D. hakkında "trafiğin güvenliğini tehlikeye sokma" suçundan adli işlem başlatıldı. Cip de 60 gün trafikten men edilerek, otoparka çekildi.

TOPLAMDA 920 BİN TL CEZA KESİLDİ
Yarım saat arayla polisin "dur" ihtarına uymayan 2 sürücüye toplamda 920 bin TL idari para cezası uygulandı.
İzmit'te kanlı pusu: 2 ölü, 3 yaralı
İzmir'de eski eş dehşeti: 2 ölü!

YORUMLAR
28 Yorum Var-
HASAN
29 dakika önce
Şikayet Et
Ehliyet yok, alkol var ama yollarda. Bunlara bu cezalar az bile. Mutlaka hapis de olmalı.
Beğen
İlk beğenen sen ol
-
H.murat
40 dakika önce
Şikayet Et
Acımayın. Bunları; ceplerini boşaltarak, rızıklarından keserek, dalavereyle kazandıkları mülklerinden ederek adam edeceksiniz. Acımayın.
Beğen
Toplam 3 beğeni
-
Fehmi
42 dakika önce
Şikayet Et
Oh be halal olsun devletime iki seneye kadar bütün şoförler kurala uymayı alkollü araç kullanmamayı polis dur deyince durmayı öğrenecek ha parası çok ise ceza yesin odemesin yetim öksüz çocuklara gitsin oda ayrı bir fayda
Beğen
Toplam 1 beğeni
-
Bilal
53 dakika önce
Şikayet Et
Oohhhhhhhhh
Beğen
Toplam 7 beğeni
-
osmanlı
53 dakika önce
Şikayet Et
ceza tüm cezalar ile orantılı ve mantıklı olmalı.EHLİYETSİZ ADAM İNSAN ÖLDÜRÜYOR HAPİS CEZASI YOK 3-5 BİN TL İLE YIRTIYOR.AMA EHLİYETİ OLAN BİRİ 900 BİN CEZA YİYİOR.BU ADAMIN KAÇMASINI SAVUNMUYORUM.CEZALARIN NEVİSİ İLE MANTIKLI BİR ŞEY OLMALI.BUNLARI ÖDEMEYECEKLER VE AF OLACAK.RAKAMLAR GERÇEKTEN ABZÜRD.ESKORT KULLANIMI YASAKLANSIN.İSTİSNASIZ SADECE AMBULANS VE RESMİ ARAÇLAR HARİÇ.
Beğen
Toplam 4 beğeni
Daha fazla yorum görüntüle