Kırklareli

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz, Kırklareli'de

15:20 20 Ekim 2018
Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz, Kırklareli'de

Ülkü Ocakları Genel Başkanı ve MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz: ''Bir milletin geleceği, umudu, teminatı gençliktir. Gençlik olmadan geleceğimiz olmaz, hamdolsun Türkiye'nin ve dünyanın da en büyük dinamik, güçlü, kararlı, sorumluluğunun farkında olan gençlik teşkilatı Ülkü Ocaklarıdır.'' dedi.

Kılavuz, Ülkü Ocakları Kırklareli Şubesini ziyaret ederek, teşkilat üyeleriyle bir araya geldi.

Burada bir konuşma yapan Kılavuz, Ülkü Ocaklarının Türk gençliğinin şaşmaz adresi, yeri ve yuvası olduğunu söyledi.

Türk gençliğinin birçok yönüyle yetişmesi ve gelişmesi için mücadele verdiklerini vurgulayan Kılavuz, şuurlu gençlerin yetişmesi için var güçleriyle çalıştılarını belirtti.

Ülkü Ocaklarının medrese gibi ilim, irfan ve eğitim, kültür yuvası olduğunu ifade eden Kılavuz, ''Türk gençliğinin Türklük gurur ve şuuruyla, İslam ahlak ve faziletiyle yetişmesi adına büyük fedakarlıklar yapan kutlu bir yuvadır. Bir medresedir, mekteptir ve kardeşlerimizin ilim, iman, ahlak esasında kendilerini şuurlandırdıkları yuvadır. Allah'a şükürler olsun, sayısızca kardeşimiz bu duyguyla ve düşünceyle yetişiyor. Kimisi siyasette, kimisi ticarette, kimisi özel sektörde yüce Türk milletine ve devletimize hizmet ediyor ve faydalı oluyorlar. Bizim herşeyimiz gençliktir. Bir milletin geleceği, umudu, teminatı gençliktir. Gençlik olmadan geleceğimiz olmaz. Hamdolsun, Türkiye’nin ve dünyanın da en büyük, dinamik, güçlü kararlı, sorumluluğunun farkında olan gençlik teşkilatı Ülkü Ocaklarıdır." diye konuştu.

Kılavuz, ayrıca uyuşturucu ve madde bağımlılığıyla da çok mücadele ederek büyük başarılar elde ettiklerini dile getirdi.

Ziyaret daha sonra basına kapalı devam etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.