Kocaeli

Restoranda dehşet! Yeni boşandığı eşini yemek yerken öldürdü

16:00 22 Kasım 2023 6 Yorum Var
Restoranda dehşet! Yeni boşandığı eşini yemek yerken öldürdü

Kocaeli Körfez'de 28 yaşındaki Ajda Yatar, restoranda yemek yediği sırada bir ay önce boşandığı eşi Vahyettin Polat tarafından tabancayla vurularak öldürüldü.

Olay, öğle saatlerinde Kocaeli’nin Körfez ilçesi Güney Mahallesi Atatürk Caddesi'ndeki bir restoranda meydana geldi. İddiaya göre arkadaşıyla yemek yemeye gelen Ajda Yatar, bir ay önce boşandığı eski eşi Vahyettin Polat tarafından tabancayla vuruldu. Polat, daha sonra geldiği araçla olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrolde Ajda Yatar’ın hayatını kaybettiği tespit edildi. Olay yeri inceleme ekipleri restoranda ve caddede inceleme yaptı. Polis ekipleri eski eşini öldüren Polat’ı yakalamak için çalışma başlattı. Polat’ın Yalova istikametine gittiği tespit edilirken, yol güzergahları üzerinde polis ekipleri arama çalışmalarını sürdürüyor.

YORUMLAR

6 Yorum Var
  • Heryerde Katil Var 5 ay önce Şikayet Et
    Türkiye Yüzyılı'nda kimse güvende değil...
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • fakirullah 5 ay önce Şikayet Et
    güvendiğin yere git
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    Efsane yorumun yanlış bir defa her evlenen boşanmak için evlwnmiyor ki çocuk yapmasın ikinci yanlısın bosanirken çocuğu ya devlete birakacaksin yada kocaya hem nafaka alayım hem çocuk yanımda olsun oh ne guzel
    Cevapla
  • ... 5 ay önce Şikayet Et
    Yeni medeni hukuk ve adalet sisteminde kadına yapılan pozitif ayrımcılık sebebiyle, çaresiz kalan erkek cinsinin kendi adaletini sağlama mücadelesidir bunlar maalesef.
    Cevapla
  • cihan 5 ay önce Şikayet Et
    gecen senelerde bir haber vardı. kadın aldatıyor, boşanıyor çift. kadının işyeri var, adam işsiz. gavur batıda olsa kadın adama tazminat nafaka öder, bizde işsiz adam kadına nafaka ödeyemediği için hapis. bazı uyanık kadınlar için her durumda haklı gören yasalar yüzünden, evlilikler erkekleri yolma yolu görülmeye başladı. adaleti hakkıyla uygula, sonrası kısasa kısas
    Cevapla
  • vatandaş rıza 5 ay önce Şikayet Et
    ölen kurtuldu zaten öleceğiz fakat katil olan sen kurtulmayacaksın ömrün cezaevinde demirparmaklıların arasında geçecek boşanmışsın herkes yoluna gider gençsin bekar kadınmı yok bir daha evlenirsin ama artık sen bittin kimse senin gibi katille bir daha asla evlenmez..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.