Kocaeli

Restoranda dehşet! Yeni boşandığı eşini yemek yerken öldürdü

16:00 22 Kasım 2023 9 Yorum Var
Restoranda dehşet! Yeni boşandığı eşini yemek yerken öldürdü
İÇERİĞİN DETAYI

YORUMLAR

9 Yorum Var
  • Heryerde Katil Var 5 ay önce Şikayet Et
    Türkiye Yüzyılı'nda kimse güvende değil...
    Cevapla
  • fakirullah 5 ay önce Şikayet Et
    güvendiğin yere git
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    Efsane yorumun yanlış bir defa her evlenen boşanmak için evlwnmiyor ki çocuk yapmasın ikinci yanlısın bosanirken çocuğu ya devlete birakacaksin yada kocaya hem nafaka alayım hem çocuk yanımda olsun oh ne guzel
    Cevapla
  • ... 5 ay önce Şikayet Et
    Yeni medeni hukuk ve adalet sisteminde kadına yapılan pozitif ayrımcılık sebebiyle, çaresiz kalan erkek cinsinin kendi adaletini sağlama mücadelesidir bunlar maalesef.
    Cevapla
  • cihan 5 ay önce Şikayet Et
    gecen senelerde bir haber vardı. kadın aldatıyor, boşanıyor çift. kadının işyeri var, adam işsiz. gavur batıda olsa kadın adama tazminat nafaka öder, bizde işsiz adam kadına nafaka ödeyemediği için hapis. bazı uyanık kadınlar için her durumda haklı gören yasalar yüzünden, evlilikler erkekleri yolma yolu görülmeye başladı. adaleti hakkıyla uygula, sonrası kısasa kısas
    Cevapla
  • vatandaş rıza 5 ay önce Şikayet Et
    ölen kurtuldu zaten öleceğiz fakat katil olan sen kurtulmayacaksın ömrün cezaevinde demirparmaklıların arasında geçecek boşanmışsın herkes yoluna gider gençsin bekar kadınmı yok bir daha evlenirsin ama artık sen bittin kimse senin gibi katille bir daha asla evlenmez..
    Cevapla
  • Hani 5 ay önce Şikayet Et
    İdam, idam yaygarası yerine, niye birçok erkek boşandığı eski karısını öldürüyor diye kafa yorsak bu tip cinayetler olmayacak belkide. Sonuçla değilde ,sebeple ilgili kanunlarımız olmalı.
    Cevapla
  • cntlmyn 5 ay önce Şikayet Et
    asla kimse kimseyi öldüremez öldürmenin sebebi olamaz
  • La galibe İllallah 5 ay önce Şikayet Et
    kadından boşanmışsın. Artık ömür boyu yüzünü görmek istemiyorsun. Ama ömür boyu nafakayı kapmış senin paranla keyif yapıyor. Sen de sefalet içinde hayat sürüp bu illete para göndereceksin... Sonuç? Hani kadın erkek eşitti ?
    Cevapla
  • Faruk 5 ay önce Şikayet Et
    Lan arkadaş boşanma ne demek sen yoluna ben yoluma demek.Ayrılmışsın demek eş değilsiniz demek.Boşandıktan sonra yaptıkları seni senin yaptıkların onu ilgilendirmez demek nesi anlaşılmıyor bunun ALLAH ALLAH
    Cevapla
  • efsane 5 ay önce Şikayet Et
    evetttt SÜRESİZ NAFAKAYA MÜEBBET bir kafa bunu yapar piskolojik olarak ömürboyu muhap oluyor iki yabancı olmuş eşler.buda cinnet ve cinayeti tetikliyor.Biri hapse diğeri mezara neyzıkki .süre getirilsin kardeşim birdaha muhap olmayacakları günü tarihi bilsin insanlar .Devlet işsizine 8ay bakıyor.vatandaşa el olmuş kadına ömürboyu bakacaksın dersen .6284 nolu yasada cabası.
    Cevapla
  • Eskimalatyalı 5 ay önce Şikayet Et
    Nafaka ne alaka? Bütün mesele beni nasıl boşarsın yani kendini bulunmaz Hint Kumaşı zannetmesi birde çocuk varsa elbette nafaka olacak. Bir kişi kendi çocuğuna ödediği nafaka eğer zoruna gidiyorsa o zaman çocuk peydahlamayacak.