Konya

Gençlik çalıştayı sona erdi

13:46 29 Aralık 2015
Gençlik çalıştayı sona erdi

"Uluslararası Vizyon Gençlik Derneği"nin , Gençlik ve Spor Bakanlığı desteğiyle yürüttüğü 9. çalıştay Konya'da yapıldı

 Uluslararası Vizyon Gençlik Derneğinin, Gençlik ve Spor Bakanlığı desteğiyle yürüttüğü 2023 gençlik politikaları çalıştaylarının 9. Konya'da yapıldı.

Vizyon Gençlik Derneği Genel Başkanı Rahim Türk, Selçuk Üniversitesi'nde düzenlenen programda, bu çalıştayın, 2023'ü anlama açısından büyük önem taşıdığını söyledi.

Türk, 2023'ün sadece gençler için değil, ülke ve millet için bir milat olacağını belirterek, "Bu vizyon geleceğin büyüklerini ve bizden sonra gelecek nesilleri daha çok ilgilendirmektedir. Bizler bunların farkına vardığımızda yeniden dünya siyasetinde söz sahibi olmaya başlayacağız. Bunun için Devletimiz ve Milletimiz el ele vererek 2023 ve daha ötesinin nesillerini hazırlamalı, bu minvalde strateji sahibi, karar verme yetisine sahip gençler yetiştirmeliyiz" dedi.

Gençlik Spor Bakanlığı Daire Başkanı Ramazan Okan Özcan da gençliği, bu projelerle bilinçlenmeleri ve daha duyarlı hale getirilmeleri konusunda bundan önce olduğu gibi bundan sonra da destek vermeyi sürdüreceklerini aktardı.

Çalıştayda ayrıca geriye dönük çalıştaylara ait raporlarının değerlendirilerek 81 ilden gelecek katılımcılar ile gerçekleştirilecek final çalıştayının 16-20 Ocak tarihlerinde  Erzurum'da yapılması kararlaştırıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.