Konya

AK Parti Konya Milletvekili Etyemez:

14:31 09 Nisan 2018
AK Parti Konya Milletvekili Etyemez:

AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, "Fırat Kalkanı Operasyonu ve Zeytin Dalı Harekatı’nda büyük devlet özgüveniyle her alanında çok yüksek bir koordinasyon sağladık ve tarihi bir başarı yakaladık. Kısa sürede, terörden temizlediğimiz bölgeye 700 milyon dolarlık insani yardım götürdük." dedi.

Etyemez, partisinin Konya İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında gündemi değerlendirdi.

AK Parti’nin son 16 yılda çok büyük işlere imza attığını dile getiren Etyemez, şunları söyledi:

"Bir ülkenin en büyük serveti vatandaşlarının mutluluğudur. AK Parti olarak, bu anlayışla 16 yıldır toplumun memnuniyeti ve huzuru için gece gündüz demeden çalışıyoruz, var gücümüzle de çalışmaya devam edeceğiz. AK Parti iktidarları olarak, politikalarımızı üretirken mutlaka halkın sesine kulak verdik. 2002’den bu yana tüm seçimleri kazanmamızın, halkın takdir ve duasını almamızın sırrı millet ve insan eksenli siyaset yapmamızdır."

Etyemez, Türkiye'nin dış politikada büyük ve güçlü bir devlet bilinciyle hareket ettiğine işaret ederek, şunları kaydetti:

"Fırat Kalkanı Operasyonu ve Zeytin Dalı Harekatı’nda büyük devlet özgüveniyle her alanında çok yüksek bir koordinasyon sağladık ve tarihi bir başarı yakaladık. Kısa sürede, terörden temizlediğimiz bölgeye 700 milyon dolarlık insani yardım götürdük. Ne Birleşmiş Milletler ne Amerika ne de Avrupa mültecilere sahip çıktı, destek verdi. Türkiye olarak, bu mazlumların hayata tutunması, geleceğe umutla bakması için büyük bir gayret gösteriyoruz. Bazı emperyalist güçler Türkiye’nin sahadaki hem insani hem de askeri başarısını hazmedemiyor."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.